Hosszú Katinkáék Japánban vakációznak
2018-04-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Úgy tűnik, dúl a szerelem Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (30) között! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje Japánban vakációzik.

A közösségi oldalaikon megosztott fotók és videók alapján az látszódik, minden a régi köztük, túljutottak súlyos magánéleti válságukon, és újra közösen élvezik az életet.

Szórakoznak, mosolyognak, felszabadultnak tűnnek. Ráadásul hétfőn egészen különleges módon ünnepelték meg Tusup harmincadik születésnapját. Japán legmagasabb hegye, a Fudzsi megmászására vállalkoztak, s a túrát sikeresen teljesítették.

„Boldog 30. születésnapot kívánok, Shane! A Fudzsi-hegyen ünneplünk” – írta Instagram-oldalán Hosszú a férjével közös fotó mellé, amelyen mindketten egy a túrát szimbolizáló kitűzőt viselnek.

Ott-tartózkodásuk alatt igyekeznek élvezni a japán gasztronómiát, emellett egy különleges programra is sort kerítettek: Tokióban kipróbálták a hegesztést. Hosszú a becenevét, az Iron Ladyt „varázsolta rá” stílszerűen egy vaslemezre.

„Először életemben hegesztettem, és egy Iron Lady-logót készítettem, legalábbis próbáltam… Szerintem megtaláltam az új hobbimat!” – írta közösségi oldalán az idén még versenyen nem induló sportoló.

A házaspár kapcsolata tehát rendeződött, pedig tavaly november óta komoly válságon ment keresztül, az úszónő még a válókeresetet is beadta. Külön költöztek, sokáig nem végezték együtt az edzéseket, rendszerint eltérő időpontban érkeztek a fővárosi Duna Arénához, és máskor is távoztak onnan.

Míg Tusup reménykedett, bűnbánó bejegyzéseket osztott meg közösségi oldalán, és kitartóan hordta a jegygyűrűjét is, addig Hosszú levette az ékszert, sokáig anélkül lehetett látni, így például az Év Sportolója Gálán vagy az uszodából kifelé jövet többször is.

Márciustól enyhült a viszonyuk, s ahogy a Blikk elsőként megírta, a válóper szüneteltetését kérték. Újra együtt laknak, külföldre utazgatnak, közösen végzik az edzéseket, mindketten viselik a jegygyűrűjüket.

Most már csak az a kérdés: mikor láthatjuk Hosszút versenyezni?

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.