Hosszú Katinka újra szerelmes
2019-06-19  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Újra rátalált a szerelem Hosszú Katinkára (30)! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő túllépett magánéleti válságán, s viharos válása után csak úgy ragyog a boldogságtól. Közösségi oldalain is újra mosolygós képeket oszt meg, s a versenyeken is remekel.

Hosszu Katinka

Eddig csak sejteni lehetett, hogy mindez egy új szerelemnek köszönhető, ám a Blikk szemfüles olvasó-riportere Barcelonában le is fotózta a sportolót, amint kedvesével kézen fogva nézelődik a város nevezetes útján, a La Ramblán.

– Sétáltam a családommal, amikor egy izmos fiatal lányt láttam meg magam előtt. Gondoltam, elölről is megnézem, ki az, aki ennyire sportos, és akkor derült csak ki, hogy bizony Katinka! – mesélte Petra, a Blikk olvasó-riportere.

Hosszu Katinka

– Nem tudom, ki volt vele, nem akartam a közelükbe menni, és a feltűnő fotózással megzavarni a boldogságukat. Lerítt róluk, mennyire odavannak a másikért, kézen fogva ballagtak, tízméterenként összebújtak, megcsókolták egymást. Arra gondoltunk, nem tarthat régóta a kapcsolatuk, ha ilyen sűrűn és hevesen ölelkeznek. Vagy tíz percig mentünk egy irányba, még azt is láttuk, ahogyan fagylaltot vesznek, aztán másfelé mentek. Jó volt látni, hogy Katinka ilyen boldog.

Hosszu Katinka

A Blikk kereste a bajnoknő stábját, de azt a választ kapták, Hosszú a világbajnoki felkészülésére kíván koncentrálni, magánjellegű kérdésekben nem szeretne megnyilvánulni.

Az elmúlt másfél évben Hosszú Katinkának kemény magánéleti válságon kellett túltennie magát, viharos hónapokat követően elvált amerikai edző-férjétől, Shane Tusuptól (31). Ezután versenyzőtársa, Dudás Dániel (25) oldalán kereste a boldogságot, később arról írtak, civil, azaz nem az úszótársadalomból „érkezett” férfi ostromolja szerelmével.

„Egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni” – mondta az elmúlt év végén a Hot! című lapnak egy bennfentes.

Hosszú Katinka jelenleg „hivatalos ügyben” tartózkodik Barcelonában, nem pihenni ment: a spanyol városban rendezik a hétvégén a Mare Nostrum elnevezésű, többfordulós verseny zárókörét – az előző két viadalt (amelyeken hét aranyat nyert a magyar klasszis) Monte-Carlóban és Canet-en-Roussillonban tartották.

Új udvarlója a Bors információi szerint nem más, mint az úszóberkekben jól ismert Gelencsér András 33 éves fia, Máté.

Gelencsér Máténak – Katinkához hasonlóan – fontos szerepet játszik az életében a sport. Az olimpiai úszónő szenvedélye sem áll messze tőle, hiszen Máté édesapja is úszóedző, sőt, ő maga is megismerkedett a sporttal, ráadásul nem is akárki vette a szárnyai alá: Gyurta Dániel edzette két éven keresztül. Máté ezek után feladta az úszást, majd modellkarrierbe kezdett, aminek köszönhetően lehetősége volt bejárni a világot.

Bár a szerelmes pár egyik tagja sem nyilatkozott még a kapcsolatról, a Borsnak sikerült elérnie Máté édesapját, aki levélben írt fia és Hosszú Katinka kapcsolatáról. Úgy tűnik, nem csak a fiatal pár repes az örömtől, de a szülők is örömmel fogadták a bimbózó kapcsolatot.

Hosszu Katinka

„Apaként azt kell mondjam, ha boldogok a gyerekeink, annál jobb érzés nem létezik. Úszóedzőként pedig az a véleményem, ha egy versenyző boldog, az a versenyteljesítményén is meglátszik. Katka nemzeti kincs, tehát mindenkinek fontos a boldogsága” – fogalmazott a laphoz eljuttatott levelében Gelencsér András.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.