Hosszú Katinka retteghet a válópertől
2018-06-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és edző-férje vélhetően peren kívül próbál megegyezni, mielőtt pont kerül kapcsolatuk végére. Továbbra is szüneteltetik válóperüket, viszont ezt már csak szeptemberig tehetik meg, utána újra be kell adniuk a keresetet. Retteghetnek, mivel óriási a tét, és ha nem jutnak közös nevezőre, mindketten sokat bukhatnak. Az egyezkedés nem megy gyorsan, mivel az egykori sikerpárosnak milliárdos vagyonon kell osztozkodnia, amit tovább bonyolít, hogy nemcsak kézzel fogható dolgokról kell dönteniük. Nem tudni, mi lesz közösen alapított úszóklubjuk, az Iron Aquatics sorsa, ahogy az is bizonytalan, hogy az együtt felépített Iron Lady márkájuk túléli-e viszályukat − s ha igen, melyikük kapja a válás után.

Hosszú és Tusup jelenleg az Egyesült Államokban, Kaliforniában tartózkodik, információink szerint azért, hogy peren kívül egyezzenek meg. Ugyanis az amerikai tréner Mill Valley-ben élő bankár édesapja kezeli több százmillió forintnyi pénzüket, és a párnak még el kell döntenie, ki mennyit kap a „birodalomból”.

– A peren kívüli megállapodás mindig eredményesebb, mindkét fél érdekét szolgálja, és nincs illetékvonzata. A magyar jog szerint ilyenkor nincs szükség külön eljárásra, így a válást is hamarabb kimondhatja a bíróság – árulta el a Blikknek dr. Kónya Tamás ügyvéd.

A sokáig megbonthatatlannak tűnő Hosszú–Tusup páros házassága az előző év végén került válságba. Tusup a januári Év sportolója gálán magyarul beszélve, sírva kért bocsánatot feleségétől, aki időközben beadta a válókeresetet. Hónapokig külön éltek, majd március végén kiderült, békülni próbálnak.

Az úszónő nagy meglepetésre május 24-én mégis azt jelentette be, minden téren befejeződött a kapcsolata Tusuppal – a férj erre válaszul kiteregette a szennyest, mivel szerinte az vezetett idáig, hogy Hosszú többször megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel (24).

„Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára” – írta ki Hosszú Katinka Facebook-oldalára.

Bár még nincs edzője Hosszú Katinkának, s az is biztossá vált, hogy nem korábbi egyetemi társa, Bodrogi Viktor irányításával készül a továbbiakban, hamarosan újra versenyez majd. Az úszónő hat számban nevezett a Mare Nostrum-versenysorozat szombat–vasárnapi nyitányára: tervei szerint Canet en Roussillonban 50, 100, 200 háton, 50 pillangón, 200 és 400 vegyesen áll majd rajthoz.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.