Horváth Tamás őszintén vallott a párkapcsolatáról
2019-07-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Horváth Tamás nagyon jó kapcsolatot alakított ki nevelt fiával, akivel hamar megtalálták a közös hangot, mára pedig mindent megbeszélnek egymással, sőt, közös programokat is szerveznek.

Horvath Tamas

Amikor az énekes beleszeretett Andiba, az édesanya feltétele az volt, hogy csak akkor lehetnek együtt, ha 7 éves kisfia is elfogadja őt. Ettől Horváth Tamás nagyon megijedt, pedig – mint kiderült – nem lett volna oka az aggodalomra.

„Bevallom őszintén, rendesen be voltam tojva ettől a kijelentéstől, ugyanakkor tudtam, ha önmagamat adom, nagy baj nem lehet. De azért a félsz bennem volt. A gyerekeket mindig is nagyon szerettem, de Dávid mégiscsak Andi szeme fénye, azé a nőé, akit én nagyon magaménak akartam tudni ” – kezdte Horváth Tamás.

Horvath Tamas

A Best magazinnak a zenész és nevelt fia, Dávid közösen meséltek a kapcsolatukról.

„Eltelt hét év, és úgy gondolom, Tomi az, akire bármikor bármiben számíthatok, legyen szó tanulásról, csajokkal kapcsolatos tanácsokról vagy éppen vacsoráról. Ő mindig segít. Gyakran előfordul, hogy ha anyát nem érem el telefonon valami miatt, őt hívom, és nekem mindig felveszi. Hatalmas a bizalmam iránta, ma már szinte mindent megosztok vele, mert tudom, hogy nem adja ki a titkaimat” – mondta Dávid, majd hozzátette: vannak olyan fiús témák, amikben jobb szereti Tamás véleményét kikérni, mint az édesanyjáét. A tinédzser azt is elárulta, azért kedvelte meg hamar az énekest, mert az az édesanyjával mindig tisztelettudóan bánik, nagyon kedves vele, ami számára nagyon fontos.

Horvath Tamas

Az énekes-dalszerző azt is elmondta, hogy a tinédzser kor sem okoz különösebb gondot, Dávidban egy tisztelettudó, szerény gyereket ismert meg. Ráadásul kisegítik egymást a mindennapokban: még ő a leckeírás terén tud sokat segíteni, addig Dávid a közösségi oldalának építésében.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.