Hogyan sminkeljünk világos bőrre?
2017-11-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

A nyáron megszerzett barnaságot kezdjük elveszteni, de semmi gond, mert így is pompás sminkeket lehet készíteni!

Kerüljük az erős kontúrszíneket

Egy hófehér bőrön sajnos nem fognak jól mutatni a nagyon sötét kontúrszínek. Természetesen világos bőrrel is elérhetjük ennek a technikának a csodálatos végeredményét, annyiban más, hogy bronzosítóval és pirosítóval kell elérni ugyanezt.

Szemhéjtus és szempillaspirál

Ettől az egyszerű párostól is csodálatosan tud mutatni az arc. Egyszerűen látványosan ki fognak tűnni belőle a szemek. Használhatunk akár barna vagy fekete színt is.

Piros rúzs mindenek felett

A legszebben a pirosas, vöröses, rózsaszínes árnyalatok fognak állni a fehér bőrön. Olyan szép kontrasztokat tudunk vele elérni, amire nem is gondolnánk. Lehet, hogy elsőre kicsit kényelmetlen érzés lesz egy nagyon piros rúzst viselni, mondván mindenki minket néz. Aztán egyszercsak beleszeretünk, és soha többet nem akarunk más színt viselni. A barnásabb árnyalatokat sem kell elfelejtenünk, csak a nagyon sötét, erős színeket, mint például a feketét.

Zöld korrektor, te csodás

Világos bőrön még egyszerűbben jönnek elő a pattanások, kipirosodások, ezért mindenképpen legyen otthon egy zöld színű korrektor. Ezáltal el tudjuk fedni a piros színt és utána jöhet is az alapozó, és volt pirosság, nincs pirosság.

Alapozó gondok

Annak különösen nagy figyelmet kell szentelnünk, hogy az alapozónk a bőrünköz teljesen passzoljon. Ez akár évekig is eltarthat, és rengeteg pénzt dobunk ki feleslegesen, ha a drogériák rossz fényében próbálkozunk, vagy pedig interneten próbálkozunk. Inkább szánjunk rá egy kicsivel nagyobb összeget, és sminkszaküzletekben segítenek kiválasztani a bőrünkhöz teljesen passzoló árnyalatot, és tulajdonságú alapozót.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá