Hogy fogja Harry és Meghan Markle valóban tölteni a karácsonyt?
2018-12-24  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Elég sok pletyka terjengett az utóbbi időben a hercegi négyesről. Több helyen is arról számoltak be, hogy Meghan Markle és Kate Middleton között egyáltalán nem olyan nagy az összhang, mint azt kifelé mutatják, illetve egy komolyabb összetűzésről is szó volt Harry és Vilmos herceg között, aminek szintén Meghan állt a középpontjában.

Nos, ezek után mindenki azt gondolta, hogy a hercegeknek a legkevésbé sem lesz kedvük együtt tölteni az ünnepeket, főleg miután Harryék hivatalosan is bejelentették, hogy kiköltöznek a Kensington Palotából, és közös gyermeküket már a Forgmore villában fogják felnevelni Windsorban.

A korábbi hírekkel ellentétben, miszerint Vilmos és Katalin a hercegné szüleinél töltené a karácsonyt, kiderült, hogy az egész család együtt ünnepel Norfolkban a királynővel. Persze, azzal sem lett volna semmi gond, ha Cambridge-ék Bucklebury-ban karácsonyoznak, hiszen már erre is volt példa korábban és az ünnepek alatt rengeteg idejük maradt arra, hogy Erzsébet királynőt és Károly hercegeket is meglátogassák.

A norfolki karácsony azonban igen nagy hagyomány. Karácsony napján mindannyian közösen ellátogatnak a helyi ünnepi szentmisére, majd meghallgatják a királynő hivatalos ünnepi köszöntőjét és igencsak elegáns karácsonyi vacsorán vesznek részt Erzsébet Sandringham birtokán. Azt még nem tudni, hogy Harry és Meghan a királynőnél vagy Vilmos és Kate Anmer kúriáján fognak megszállni, ahogy a tavaly is tették. Bárhogy is történik az biztos, hogy az ünnepléseken mindannyian együtt fognak részt venni.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.