Hódi Pamela pert indít Berki ellen
2018-04-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hódi Pamela (29) megelégelte, hogy képtelen elérni gyermeke édesapját, Berki Krisz­tiánt (37), amikor kislányukkal kapcsolatban kell döntéseket hoznia. Az édesanya pert indít Berki ellen, hogy a bíróság megváltoztassa a láthatási szabályokat.

– Peren kívül nem tudtunk megegyezni, mert az utolsó két megbeszélésen nem jelent meg Nati édesapja, és finoman szóval is felháborító dolgokat akartak a megegyezésbe beletenni. Ezért tereltem jogi útra a dolgot. Ha nem tudunk közösen döntést hozni, mert a kislányom apukáját képtelen vagyok elérni, akkor meghozom a döntést egyedül. Nekem az a fontos, hogy gyermekünk, Nati boldog legyen! – mondta el a Blikknek Hódi.

Az édesanya a Mokkában elmondta: Berki letiltotta a telefonszámát, mert a férfival szinte soha nem sikerül beszélnie, vagy az asszisztensét, vagy a férfi új kedvesét, Mazsit éri el. Vele azonban a gyerek ügyében nincs mit megbeszélnie. Ezt Mazsi számára is nyilvánvalóvá tette. – Meg is mondtam, hogy ő számomra egy senki – közölte Hódi.

Pamela kezdetben egy táblázatban vezette a kis Natasa Zselyke (4) láthatását, és állítása szerint arra törekedett, hogy a kicsi minél többet találkozzon az édesapjával, de azt mondja, ez a rendszer már egy ideje nem működik. Ezért új alapokra szeretné helyezni a Berkivel kötött megállapodást, s júniusban tartják az első tárgyalást.

– Arról, hogy mit szeretnék, addig nem árulok el részleteket, amíg bíróság elé nem állunk – jelentette ki Pamela.

A Blikk megkereste Berki Krisztiánt is, ám ő csak annyit mondott, hogy mindent leírt a közösségi oldalán, és ahhoz nem kíván semmit hozzátenni. Az egykori sportoló egy fotót tett ki a közösségi oldalára, amelyen két kutyával pózol. A fotóhoz talányosan egy George Eliot-idézetet tett.

„A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban” – írta Berki Krisztián, ezzel reagálva az elhangzot­takra.

Hódi Pamela arról is vallott a Mokkában, hogy Cluster betegségben szenved, amely az utóbbi időben visszatért az életébe, és erős fejfájással jár. Az idegrendszeri problémákból fakadó betegséget nem lehet gyógyszerekkel kezelni, ezért otthonában oxigénmaszkot tart, amelyet magára ölt, ha nagyon erős fájdalom gyötri.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.