Hódi Pamela összeköltözött szerelmével
2019-06-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A modell-műsorvezető, Hódi Pamela (30) másfél éve él boldog szerelemben kedvesével, Tóth Bencével (29), ám a férfit eddig a munkája Mezőkövesdhez kötötte, így ingáznia kellett.

– Amikor csak tudott, Bence mellettem volt, de jó ideje már arról beszéltünk, hogy össze kellene költöznünk, de csak nemrégiben döntöttünk – mesélte a Blikknek Hódi Pamela. – Áprilisban néhány hétre elutaztam az Ázsia Expressz forgatása miatt, s miután hazatértem, eldőlt, hogy Bence hozzánk költözik.

Hodi Pamela

Pamela nem titkolja, eleinte tartott attól, hogy a focistáról kiderül, van olyan rigolyája, ami zavarja őt vagy az ötéves kislányát, Natasa Zselykét, ám erről szó sincs.

– Szokták mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember, és ez így igaz! Minden zökkenőmentes volt, nem volt feszültség, édesanyaként pedig a legfőbb szempont az volt, hogy a lányomnak jó lesz-e, ha itt él velünk egy férfi – mondta az üzletasszony.

– Nati azonban igényli Bencét, amikor még csak ingázott, akkor is folyton kérdezte, hogy mikor jön és mennyit lesz itt. Sok időt töltenek kettesben is, közös programokat csinálnak, bicikliznek, kártyáznak, nagyon jól elvannak. Szeretik egymást, nekem pedig ez a legfontosabb!

Hodi Pamela

Az persze, kérdés volt, hogy Pameláék másfél szobás lakása elég lesz-e három ember számára is.

– Szerencsére ezzel sem volt gond. Vettünk még két szekrényt Bence holmijainak, így tökéletesen elférünk. Nem akartunk nagyobb albérletbe menni, költözködni, mivel azt tervezzük, néhány éven belül kertes házba költözünk, ott lesz hely mindenkinek – magyarázta Pamela, aki a család további bővülését is elképzelte már.

– Szeretnénk majd közös gyermeket is, de majd a maga idejében. Amikor Nati született, nem tudtam kiélvezni a csecsemőkorszak minden pillanatát, így szeretnék majd minél több időt otthon tölteni a picivel. Most kiélvezzük, hogy Nati cseperedik, és mi is több időt tölthetünk kettesben Bencével. Ráadásul szerintem a családalapítást előzze meg a lánykérés és az esküvő!

Hodi Pamela

Nehéz időszakon van túl Hódi Pamela, ugyanis két éve döntött úgy, hogy véget vet a Berki Krisztiánnal való kapcsolatának. Bár egyedülálló édesanyaként voltak nehéz pillanatai, tudta, újra boldog és sikeres lesz.

– Sokan kérdezik, gondoltam-e arra, hogy lesz még ilyen harmónia az életemben, és én mindig azt mondtam: igen! Megtaláltam a társamat – jelentette ki Pamela.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.