Hódi Pamela felkavaró vallomása Berkivel való szakításáról
2018-07-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Álompár voltak, még ha olykor egymásnak is estek, de imádták egymást. Aztán minden megváltozott, mára Hódi Pamela és Berki Krisztián szinte csak kislányuk miatt áll szóba egymással.

Hódi Pamela a mai napig nem tudta feldolgozni a szakítás tényét. De nem azért, mert hiányozna neki egykori szerelme, ahogy a Mokkában elmondottakból kiderült, inkább maga az elválási folyamat viselte meg őt annyira, hogy még most sem tud szabadulni annak hatásaitól.

– Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek – mesélte a TV2 reggeli műsorában Pamela. – Én próbálok beszélni. Nem fogok olyan képet fenntartani, hogy mindig minden jó. Az életem nem ez, nem erről szól. Nekem ez anyaként, érzelmileg baromi nehéz. Emellett még a háttérben, amit nem hozok nyilvánosságra, rengeteg dolog van, ami miatt sokszor azt érzem, hogy nem bírom – beszélt azzal kapcsolatban, hogy Berki Krisztián új kedvesével gyakran szerepel a médiában. – Nagyon nehéz, de én olyan vagyok, hogy megtanultam, nem sírok. Most is érzem magamon, hogy tudnék sírni, de nem fogok. Muszáj, hogy erős legyek!

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.