Hivatalos a hercegi esküvő menetrendje
2018-02-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A Kensington-palota hivatalos közleményben jelentette be Harry herceg (33) és Meghan Markle (36) esküvőjének menetrendjét. A hercegi pár május 19-én kel majd egybe.

A szertartás pontban délben (magyar idő szerint délután egy órakor) kezdődik majd a XV. századbeli Szent György-templomban, ahol Justin Welby (62) cantenbury érsek adja össze a párt. A fogadalmak megtétele után már házaspárként egy hintóban ülve utazzák körbe Windsor városát.

– Remélik, hogy ez a rövid kis utazás lehetőséget ad az emberek számára, hogy összegyűljenek Windsor utcáin, és élvezzék ennek a különleges napnak az atmoszféráját – olvasható a közleményben. Az út végén betérnek a windsori kastély Szent György-termébe, ahol egy ünnepség keretében a násznép személyesen is gratulálhat a friss házaspárnak. Az este azonban itt még nem ér véget. Károly herceg egy különleges privát fogadással is készül a párnak, amin már csak a közeli családtagok vehetnek részt.

Harry herceg lesz az első a királyi családból a modern időkből, aki egy anglikán templomban elvesz egy elvált nőt. Édesapja, Károly herceg (69) és második felesége Kamilla (70) 2005-ben csak egy polgári szertartás keretei között házasodhatott össze.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.