Hatalmas örömhírt jelentett be Kiss Ramóna
2018-08-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kiss Ramóna hatalmas örömhírt jelentett be közösségi oldalain! A Barátok közt egykori sztárja kisbabát vár!

Kiss Ramóna saját elmondása szerint legnagyobb álmának tekinti, hogy végre anya lehessen, s párjával, a válogatott kézilabdázó Lékai Mátéval már nagyon szeretnének kisbabát. A Reggeli műsorvezetője pár hónapja így vallott az anyaságról a Vasárnapi Blikkben: „Szeretnék édesanya lenni, átélni az anyaság érzését. Nem áll tőlem távol az anyaszerep. A húgom tíz évvel fiatalabb nálam, és volt idő, amikor anyukámnak segítettem a pelenkázásban és fürdetésben. Van úgy, hogy mai napig jobban anyáskodom felette, mint a szüleink.”

Az Instagram- és Facebook-oldalára posztolt legfrissebb kép alapján minden jel arra mutat, hogy babát vár a műsorvezetőnő: Kiss Ramóna ugyanis mosolyogva mutat a pocakjára, párja pedig – kedvesét nézve – a fejét fogja meglepetésében.

„Kezdődhet a nagy kaland!” – írta a fotóhoz Kiss Ramóna, akit kézilabdázó szerelme egy évvel ezelőtt, fél évvel a megismerkedésük után jegyzett el. Ramóna sírva mondott neki igent, s természetesen az esküvő is tervben van náluk, ám a gólyahír megelőzte a boldogító igent.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.