Harry herceg kikotyogta születendő gyermekük nevét?
2018-10-21  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Máris megvan a sussexi herceg és hercegné születendő babájának a neve? Úgy hírlik, Harry herceg máris tudja, melyik nevet választaná szívesen első csemetéjének, amennyiben Meghan Markle kislányt hoz a világra.

A Daily Star írása szerint a 34 éves sussexi herceg elég erősen utalt arra Ausztráliában tett látogatásuk alatt, hogy milyen nevet adna születendő gyermekének, ha a csöppség kislány lesz. Ugyanis 37 éves felesége, Meghan Markle várandós, az pedig már most foglalkoztatja az embereket, vajon hogyan becézik majd Erzsébet királynő nyolcadik dédunokáját.

Harry herceg nagy valószínűséggel elszólta magát a napokban, hiszen számos ausztrál gyermekkel és családdal összefutottak első nagyobb turnéjuk során. A hírportál egy 28 éves nőtől, Jessica Bonaddidótól úgy tudja, a hercegnek nagyon megtesztett, hogy ötéves kislányát Harrietnek hívják.

„Ez egy nagyszerű név” – mondta Harry a 28 éves nőnek, aki szerint vicces lenne, ha a herceg és a hercegné éppen a Harriet nevet adná születendő gyermekének, amennyiben a csöppség kislány lesz.

A hírportál szerint mivel nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elsőszülött gyermeke a trónra kerül, így Sussex hercegnéje és hercege szabadabban válogathat a keresztnevek között. A Daily Star írása szerint a Viktória, az Albert, az Artúr, a Diána és a Sándor is esélyes név lehet.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.