Harry herceg igazi mintaapuka
2019-05-19  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A büszke édesapának nem derogál, hogy gondoskodjon a babáról, és lelkesen cseréli ki még a pelenkáit is. Mike Tindall (40), a rögbiválogatott volt világbajnok kapitánya szerint Harry már most kiváló apa.

Harry herceg

– Nagyon jó szülő lesz. Ez nyilvánvaló, hiszen ő a keresztapja a lányomnak, Lenának, de több apró tagja is van már a családunknak, akikkel remekül bánik – mondta a herceg unokatestvérének, Zara Phillipsnek (37) a férje. Tindall azt is elárulta, hogy a királyi család több tagja is a WhatsApp közösségi portálról értesült a kis Archie születésének híréről, és hogy Harry az édesanyával egyformán akarja kivenni részét a babával kapcsolatos otthoni teendőkből.

Amikor Harry bátyja, Vilmos herceg (36) először lett apa, ő is örömmel büszkélkedett azzal, hogy maga tette először tisztába György herceget (5).

– Nagy örömömre én cseréltem ki az első pelusát. Minden védőnő engem bámult – mesélte Vilmos, aki jelenleg harmadik a brit trónutódlási sorban.

Harry herceg

A Sun című brit napilap értesülései szerint Harry segítsége azért is fontos, mert Meghan Markle (37) a szülés után néhány héttel szeretné újra képviselni a királyi családot különböző eseményeken.

– Meghan egyértelművé tette, hogy vissza akar térni a munkához, amint csak tud. Rengeteg energiája van és nagyon elkötelezett az iránt, hogy ott legyen, ha szükség lesz rá a jótékonysági feladatoknál – mondta a bennfentes.

A boldog szülők egy újabb tüneményes fényképet osztottak meg annak kapcsán, hogy az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában is most ünnepelték az anyák napját. Harry és felesége, Meghan is megemlékeztek erről hivatalos Instagram-oldalukon. A közzétett fotón kisfiukat, Archie-t egy fehér kendőbe bugyolálták, ami alól csupán apró, csupasz lába látszik ki. Egy idézetet is mellékeltek a fotóhoz, ami magyarul így szól: „Az édesanyám volt az én első országom, az első hely, ahol valaha éltem.”

Harry herceg

Az Archie lábáról készült fotó kapcsán a hozzászólók közül többen megjegyezték, a háttérben Harry herceg elhunyt édesanyjának, Diana hercegnének (†36) a kedvenc virága, a nefelejcs látható. A fényképhez írt szöveg is utal rá.

„Minden valaha élő édesanyát szeretnénk felköszönteni, a múlt, a jelen és a jövő édesanyáit is” – írták.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.