Harry herceg és Meghan Clooney-éknál nyaralt
2018-08-23  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

George Clooney (57) és felesége Amal (47) szinte a tenyerén hordozta a hozzájuk látogató Harry herceget és feleségét, Meghant.

Három éjszakát töltött az ifjú hercegi pár a Comói-tó partján fekvő Clooney-rezidencián, ahol szinte második nászútjukat élvezték a hét végén. A villámvakációra Clooney magángépével érkeztek és saját kisbuszával szállította otthonába vendégeit a híres színész – súgták meg bennfentesek.

Míg Harry és színész barátja kosárlabdáztak más vendégekkel, Meghan kedvesen eljátszogatott Amal és George ikreivel. Mivel a királyi család tagjai napokig Olaszországban pihentek, a helyi rendőrséget is bevetették, így nem csak a királyi család biztonságáért felelős testőrök óvták a házaspárt.

Nem véletlen, hogy Harry és Meghan Clooney-ék nyaralóját választották. Köztudott ugyanis, hogy a sokat jótékonykodó, népszerű színész szoros kapcsolatot ápol Harry herceggel, és a közös kezdményezések során lettek barátok. Mint ismert Meghan és Harry lakodalmán a Clooney-házaspár is részt vett.

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.