Harry és Meghan nagyobb házba költöztek
2019-04-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Most, hogy jön Harry herceg és Meghan Markle első gyermek, nagyobb házba költöztek. Amelyet az ősi kínai filozófia elvei szerint építenek át – Meghan szigorú felügyelete mellett.

Miután Harry herceg és Meghan Markle egybekeltek, Vilmos és Katalin közelében, a Kensington Palota területén álló Nottingham Cottage-ban kezdték meg közös életüket. Ez a rezidencia igazi „első lakás”, legalábbis királyi léptékben, hiszen a királyi család tulajdonában álló Kensington Palota épületei közül ez az egyik legkisebb: két fogadó szobával, két hálószobával, konyhával, fürdőszobával és kerttel rendelkezik.

De persze most, hogy április végén-május elején jön első gyermekük, Harry-ék „kinőtték” ezt a házat, és új otthonba költöznek. Mégpedig a testvéréhez hasonlóan el a fővárosból, vidékre. Igaz, ők nem mennek annyira messze, hisz míg Vilmosék Norfolkban laktak – míg be nem kellett újra költözniük Londonba a gyerekek iskolái miatt -, ők csak a közeli Windsorba cuccolnak át. Mert az ottani királyi birtokon álló kastélyegyütteshez tartozó, a korábbinál nem is kicsit nagyobb, tíz hálószobás Frogmore Cottage lesz új otthonuk. Mégpedig teljesen, londoni házukat fel is adják.

Ezért aztán gőzerővel zajlik az épület felújítása is, amelynek a baba áprilisra várható érkezéséig kell elkészülnie. Ami azért lehet húzós, mert az épületet szinte teljesen átalakíttatja az egykori színésznő. Meghan ugyanis nagy híve a feng shui-nak, ezért az új otthonának kialakításával megbízott neves építész, Vicky Charles – aki Harry-ék barátai, a Beckham- és a Clooney-család házain is dolgozott korábban – azt a feladatot kapta, hogy a munkálatok tervezésénél minden szempontból az ősi kínai filozófia szellemében járjon el. Amiben férje is támogatta, ugyanis anyja, Diana hercegnő szintén nagy híve volt ennek a filozófiának.

Bár konkrétumok csak ritkán szivárognak ki, annyi azért kiderült, hogy például az eredeti padló és a nyílászárók megmaradnak, de így is elég átfogó lesz az átalakítás, új lépcsők és kandallók is épülnek. És emellett a ház energiarendszere is teljesen megújul, mint ahogy értelemszerűen a biztonsági rendszerek is, mert az épület meglehetősen közel van egy a nagyközönség számára is nyitott úthoz. Illetve még két dolog tűnik biztosnak: állítólag a szülők gyerekkorából megőrzött tárgyak is helyet kapnak majd a kicsi szobájában, amelyben a pasztellszínek uralkodnak majd, ugyanis mint Meghan, mind Harry ilyen színek közt gyerekeskedett. És a legújabb spekulációk szerint elsősorban a rózsaszín lehet a nyerő, ugyanis az angolszász világban hagyományosnak számító babaváró bulin is ez a szín dominált. Amiből sokan arra következtettek, hogy igaz lehet a pletyka, amit a hercegi pár sosem erősített meg, de régóta kering: jelesül, hogy első gyermekük kislány lesz.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.