Harry és Meghan hamarosan kapnak segítséget a gyermeknevelésben
2019-06-18  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A hercegi pár nemrégiben költözött be új otthonába, a Frogmore Cottage-ba, de már bővül az ott lakók száma nemrégiben született gyermekük, Archie után is. Harry és Meghan megerősítette a hírt, miszerint felvesznek egy dadát a babájuk mellé – írja a Harper’s Bazaar.

Harry herceg

A Daily Mailből ráadásul az is kiderül, hogy a dadának komoly átvilágításon kellett átesnie, illetve egy vaskos titoktartási szerződést aláírnia, hiszen hallgatnia kell mindarról, amit lát vagy tapasztal a hercegi gyermek mellett, avagy aminek véletlenül a fültanúja lesz Harryék társaságában.

Harry herceg

Viszont szükség van a munkájára, hiszen Harry-re sűrű nyár vár, és Meghan is szeretne ősszel visszatérni a teendőihez.

„Nem is lehetne tökéletesebb a családi életük. Amióta megszületett Archie, egyfolytában csak mosolyognak. Az álmatlan éjszakák abszolút megérik a fáradságot” – árulta el a család egyik közeli barátja a hercegi pár új életéről.

Harry herceg

Az extra segítség főleg akkor jön majd jól, amikor Harryék ősszel elutaznak Afrikába, mert nagy valószínűséggel a kis Archie is velük tart. Harry többek közt Malawiba látogat el, hogy a Sentebale nevű jótékonysági szervezet munkáját segítse.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.