Három év házasság után elválik a férjétől Adele
2019-04-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Döbbenetes információk keltek szárnyra, miszerint az aranytorkú brit énekesnő, Adele elválik amerikai férjétől, Simon Koneckitől, akivel három évig voltak házasok. Az énekesnő mindig is igyekezett a magánéletét megőrizni, így nem sokat osztott meg a nagyvilággal ezzel kapcsolatban. Azonban a hírt, hogy külön válnak útjaik férjével, ő maga is megerősítette, de a továbbiakban nem kíván nyilatkozni.- írja a Daily Mail.

Adele

Adele és Simon még 2011-ben találkoztak egy jótékonysági rendezvényen, majd 2012-ben megszületett kisfiuk, Angelo, akit együtt szerettek volna felnevelni. Életüket csak 2016-ban kötötték össze titokban, amiről az énekesnő 2017-ben mesélt, mikor a legjobb albumnak járó elismerést vette át a Grammy-díjátadón. Szívhez szóló beszédében kisfiának és férjének mondott köszönetet, elárulta, hogy csak miattuk csinálja az egészet.

Adele

Simon Konecki egyébként egy jótékonysági szervezet vezetője, 1974-ben született New York-ban, de 10 éves korában családjával Londonba költöztek. A windsori Eton Középiskolába járt Bear Gryllsszel egyetemben. Az EBS cégnél bontogatta szárnyait, míg végül a vállalat igazgatója lett. Egy idő után belefáradt munkájába, sokkal inkább azt érezte, hogy jobbá akarja tenni a világot. Ezt követen alapította meg egyik barátjával a Life Watert, ami egy környezetbarát brit cég és palackozott vizet árulnak. Majd megalapította a Drop4Drop jótékonysági szervezetet, ami tiszta vizet biztosít a világ szegényebb országainak.

Simon Konecki

Első házassága egy londoni stylisttal, Clary Fisherrel volt, akivel 2004 és 2008 között alkottak egy párt. Született egy kislányuk is, aki jelenleg 9 éves. Korábban felrebbentek azok a pletykák is, hogy Simon épp Adele miatt szakított akkori feleségével, de az énekesnő hamar eloszlatta a kételyeket és közösségi oldalán árulta el, hogy Simon már négy éve elvált volt, amikor találkoztak.

Adele

Adele a világ legjobb énekesnői közé tartozik, azonban az elmúlt években a nyilvánosságtól elvonulva élte életét. Karrierje a kezdetekben egyre csak feljebb és feljebb ívelt. Három albumáról, a 19-ről, 21-ről és a 25-ről a leginkább ismert, amiken olyan világhírű dalok szerepelnek, amelyekkel a slágerlisták első helyéig menetelt.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.