Hamarosan megszületik Kasza Tibiék kislánya
2018-11-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hamarosan megszületik Kasza Tibi (40) kislánya, Lora Bella. A műsorvezető és kedvese, Darai Andrea, azaz Manker most elárulták, hogyan telnek a babavárás utolsó hetei, sőt az is kiderült, hogy Kasza is beköltözik a kórházba.

– Bármikor jöhetne a pici, mi már készen állunk rá. Hálás vagyok, mert példás terhességem volt, nem volt egyetlen rosszullétem sem, de ez a kilenc hónap várakozás nagyon sok volt. Szeretném már, ha a karomban foghatnám a kislányomat – mesélte Manker a Családok éve sorozatában, a Családvarázsban. – Tibi példásan viselt mindent. Az összes ultrahangra elkísért, sőt be is jött a vizsgálatra. Nagyon el fogja kényeztetni a lányunkat, én pedig a gonosz anyuka leszek, aki menti a menthetőt.

Andrea szerint a kényeztetést az okozza, hogy mindketten olyan családból érkeznek, amelynek nélkülöznie kellett, így természetes, hogy azt szeretnék, ha kislányuknak mindene meglenne. Tibi is nagyon várja már, hogy megölelhesse kislányát.

– Nem fogom kihúzni magam a feladatok alól, éjjel is felkelek, ha kell. Sőt, azt szeretném, ha féléves koráig velünk aludna a pici, a mellkasomon – mondta.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.