Ha ezt az 5 jelet tapasztalod a randipartnerednél, szakíts vele minél előbb
2018-08-13  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Az első randi sok esetben jól sikerülhet, azonban vannak esetek, amikor nem minden alakul éppen úgy, ahogyan azt elképzeltük. Ha az első randi rosszul sül el, akkor illedelmesen visszavonulhatsz, azonban ismerned kell azokat a jeleket is, melyek alapján rájöhetsz arra, hogy az a személy, akivel randizol, nem éppen hozzád való. Alábbi cikkünkben felsorolunk 5 jelet, melyre mindenképp figyelned kell az első randin.

1. Csak a telefonján lóg

Ha randira mentetek, de ahelyett, hogy beszélgetnétek, nem tudtok elszakadni a telefonotok kijelzőjétől, akkor ez is annak a jele, hogy nincs meg köztetek a kémia és valószínű túl sok közös tulajdonság sincs bennetek. Ez alapján nyilvánvaló, hogy nem fog működni a kapcsolatotok mindaddig, míg a Facebook vagy az Instagram sokkal érdekesebbnek tűnik egy személyes beszélgetésnél.

2. Az exbarátnőjére panaszkodik

Bizonyára sokunknak voltak olyan expartnerei, akikről nem tudnánk dicsérő szavakat mondani, azonban nagy hiba az, ha valaki már az első randin az expartnere hibáit kezdi el ecsetelni az új randipartnerének. Ha véletlenül mégis megtörténik, hogy egy kis infó mégis kitudódik a férfi exéről, az még nem akkora nagy probléma, azonban ha az egész estét azzal tölti, hogy az expartnere rossz tulajdonságait meséli, magát pedig áldozatként állítja be, akkor itt az ideje, hogy ne folytasd tovább vele ezt a kapcsolatot.

3. Nem tesz erőfeszítéseket

Ha azt szeretnéd, hogy a randi igazán jól sikerüljön, akkor kisebb erőfeszítéseket is kell tenned ezért. Készíts magadnak egy szép frizurát és vegyél fel egy szép ruhát, amiben úgy gondolod, hogy jól éreznéd magad az est folyamán. Ha a randipartnereden viszont azt látod, hogy nem igazán érdeklik a részletek, ha késik a randiról vagy egyszerűen elfelejt jól viselkedni, akkor ez annak a jele, hogy fel kellene hívnod egy barátnődet és együtt kellene folytatnotok az estét egy sokkal szórakoztatóbb formában. Egy ilyen férfi akkor sem lenne képes erőfeszítéseket tenni, ha párkapcsolatban lennétek.

4. Lemondja a randi időpontot

Ha a randipartnered az utolsó pillanatban mondja le a randit, akkor bizonyára nagyon jó indoka kell, hogy legyen erre. Ha úgy gondolod, hogy a magyarázata nem elég jó, akkor nem kell rosszul érezned magad akkor, ha semmiképp sem tudod beilleszteni a zsúfolt időbeosztásodba a következő randiprogramot. Ha a férfi gond nélkül lemondja a randit, akkor egyszerű dolgod van, mert ez azt jelenti, hogy könnyen megszabadultál egy olyan férfitől, akinek nem fontos egy adott program betartása.

5. Megjegyzéseket tesz a kinézetedre

Hogyan éreznéd magad akkor, ha a férfi, akivel randira mennél azt mondaná neked már az első pillanatban, amikor meglát, hogy azt gondolta, hogy magasabb vagy vékonyabb vagy? Az ilyen jellegű megjegyzések nem éppen kellemesek, főleg akkor nem, ha ezeket nem viccnek szánta az illető. Ha a randipartnered hasonlóképpen fogadna, akkor egy pillanatig se habozz és lépj le minél előbb a randi helyszínéről.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.