Gulyás Rolandot hipnotizálja Serena szerelme
2018-02-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

 

Gulyás Roland az RTL Klub tehetségkutatójában ismerte meg olasz szerelmét, Serena Rigaccit. A fiatalok a műsor után kerültek egymáshoz még közelebb, míg végül felvállalták érzéseiket a nyilvánosság előtt is.

– Általa tanultam meg azt, hogy megéri hinni és bízni. Hipnotizál – vallotta be a Borsnak az énekes.

– Az X-Faktor alatt nagyon jó barátok lettünk. A műsor után is találkozgattunk, nagyon hiányoztunk egymásnak. Mikor felköltöztem Budapestre, akkor a nagy pillanatokat egy fontos személlyel szerettem volna átélni, így a Citadellára először Serenával együtt mentünk fel. Ott a szemébe néztem és úgy éreztem, meg kell csókolnom – mesélte.

Roland indult az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, és bár továbbjutott, nem volt maradéktalanul boldog, ugyanis Serena nem tudott ott lenni vele a stúdióban.

– Szeretett volna élőben drukkolni nekem, de vasárnap fellépése lesz egy rangos zenei fesztiválon San Remóban – árulta el nemrég a Blikknek Roland.

– Persze így is velem volt, a szívemben, mindig ott van, és a tőle kapott nyaklánc is rajtam volt.

Míg Roland Magyarországon él, addig Serena idejének nagy részét Olaszországban tölti, de úgy tűnik, még ez sem jelent akadályt a szerelmeseknek.

– A távolság áthidalásához két ember kell, a mi szerelmünk pedig töretlen egymás felé. Nagyon boldog és szerencsés vagyok, hogy őt magam mellett tudhatom, és bár most nincs itt jelen, érzem a támogatását – mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.