Gáspárék ezüstlakodalomra készülnek
2018-04-30  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Gáspár Bea (43) és Győző (44) júliusban ünnepli ezüstlakodalmát, azaz házasságuk 25. évfordulóját. Bea ennek kapcsán őszintén beszélt Győzővel való házasságáról a Konyhafőnök című műsorban.

– Két végén égettük a gyertyát, szinte mindent megéltem, amit meg lehetett egy férfi oldalán élni. Voltak mélypontok, volt nagyon jó is – mondta el Bea, aki két gyermekkel, Evelinnel (23) és Virággal (16) ajándékozta meg a férjét.

A pár nemrégiben vallott arról, hogy egy sokáig titkolt családi tragédia árnyékolta be boldogságukat.

– Bea öt hónapos terhesen takarítás közben leesett a létráról, így meghalt a harmadik gyermekünk: elveszítettük az egyik kislányunkat, Virág ikertestvérét, Grétát. Ez életünk nagy tragédiája, amit a mai napig nem tudunk feldolgozni – árulta el Győző a Story magazinnak. A párnak emellett a hatóságokkal is összezörrenésük volt adócsalás gyanúja miatt, ám a hullámvölgyek ellenére kitartottak egymás mellett, és már készülnek a nyári ezüstlakodalmukra.

Bea ennek kapcsán arra kérte a gasztroreality versenyzőit, készítsenek a tiszteletükre egy nagyon finom tortát.

– Amikor júliusban arra sor kerül, hogy lesz egy ezüstlakodalmunk, a győztes versenyzőnek esetleg szólok majd, hogy én ezt a tortát szeretném megrendelni – tette hozzá a Konyhafőnök zsűritagja.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.