Gaál Noémi így érzi magát a szakítás után
2019-05-28  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár sokáig úgy tűnt, még van esély az újrakezdésre Gaál Noémi (48) és volt kedvese, Maloveczky Miklós (39) számára, a férfi a Borsban nyilvánvalóvá tette: kettejük kapcsolata véget ért.

Gaal Noemi

A pár egy hónapja jelentette be, hogy 14 együtt töltött év után különköltöztek, ám akkor még úgy tűnt, nem engedték el egymást kezét. A Blikk azonban úgy tudja, Miklós már fél éve elhagyta a csinos időjóst, és talán a szerelem is újra rátalált.

– Szerették egymást, de tizennégy év után sok minden változik – mesélte a Blikknek a pár egyik ismerőse. – Úgy tudom, igazából az utolsó néhány hónap nem volt zökkenőmentes, akkor érezhette meg Noémi, valami nincs rendben, de Miki mindig megnyugtatta. Máig nem derült ki pontosan, hogy mi is történt… Noémi azonban még sokáig hitt abban, hogy végül kibékülnek Miklóssal.

Gaal Noemi

Maloveczky a BEST magazinnak megerősítette, már több mint fél éve különköltöztek és lezárták a kapcsolatukat. Úgy tudjuk, a műsorvezető hazaköltözött Kaposvárra, hogy kitisztuljon a feje, és a családja közelben lehessen, talán itt sikerült elengednie a múltat.

– Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk. Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van – mondta a Borsnak Maloveczky Miklós.

A Blikk szerette volna megtudni, hogy beköszöntött-e már az új szerelem az életébe, hiszen a közösségi oldalán lévő kapcsolati státusza azt hirdeti: kapcsolatban van és a pár ismerőse szerint a férfi a hónapok teltével valóban ismerkedni kezdett.

Gaal Noemi

A Blikk kereste Gaál Noémit is, miként érzi magát most, hogy egykori párja szerint végérvényesen lezárult a kapcsolatuk, de csak szűkszavúan nyilatkozott.

– Bár Mikivel megbeszéltük, hogy többé nem nyilatkozunk a témában, ő ehhez nem tartotta magát. Én tartom magam az ígéretemhez – mondta Gaál Noémi. – Amúgy köszönöm, jól vagyok. Persze nehéz újrakezdeni, de az élet megy tovább, teszem a dolgomat…

Az időjóst jelenleg az ATV-n láthatják a nézők, ezen felül Gaál Noémi évek óta vezet egy kis üzletet Gödöllőn, amely korábban videotéka volt, most pedig ajándéktárgyakat árul. Nemcsak üzletasszonyként vezeti a boltot, gyakran a pult mögé is beáll, és ő szolgálja ki a vevőket.

Gaal Noemi

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.