Gaál Noémi elárulta, miért nem házasodtak össze még a párjával
2018-06-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 2004-ben ismerkedtek meg, majd négy hónap múlva Miklós fel is tette a nagy kérdést az ATV időjósának. Bár a válasz azonnal igen volt, az esküvőre a mai napig nem került sor. Ennek ellenére a pár nagyon boldog, szerintük egy papír nem oszt vagy szoroz.

Mindenkit meglepett, amikor négy hónap ismeretség után Noémi igent mondott 10 évvel fiatalabb szerelmének, Miklósnak. A pár 2003-ban találkozott először, amikor Miklós együttese fellépett a TV2 reggeli műsorában. Bár akkor csak egy pillanatra látták egymást, Miklós tudta, hogy lépnie kell, ám csak egy évvel később vette rá magát arra, hogy elhívja vacsorázni a meteorológust. A vacsora olyan jól sikerült, hogy négy hónappal később, Bálint napon a fiú meg is kérte Noémi kezét „Miki megkérdezte, elkísérem-e az úton. Kérdése utalás volt az én neki írt karácsonyi lapomra, amelyen az állt, hogy szívesen mennék vele végig az úton” – mesélte el a bensőséges pillanatot a Story magazinnak a tévés, aki természetesen igent mondott.

Sokan akkor úgy gondolták, ez egy elhamarkodott döntés volt, az idő azonban őket igazolta, hiszen már 14 éve élnek boldogságban. Ennek ellenére a lagzira nem került sor. – Azóta sem házasodtunk össze, sőt, lehet, hogy nem is fogunk. Inkább minden nap arra törekszünk, hogy megőrizzük szerelmünket – árulta el Noémi, aki büszkén viseli az eljegyzési gyűrűjét, ami az összetartozásukat jelképezi. Kapcsolatuk kiegyensúlyozott és boldog, ami főleg az odafigyelésnek köszönhető, de ennek ellenére sem tervezik az esküvőt a közeljövőben. „Egy szó, mint száz, szépen és boldogan élünk, egy esküvő már nem sokat tenne hozzá a szerelmünkhöz” – mondta Noémi.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.