Gaál Noémi a szakítás után már derűsen látja a jövőjét
2019-06-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Gaál Noéminek, az ATV sztárjának fenekestül felfordult az élete, amikor 14 együtt töltött év után véget ért a jegyessége Maloveczky Miklóssal, de ma már jól van.

Gaal Noemi

,,Közhely, nem közhely, idő kell, hogy az ember feldolgozzon egy ilyen szétválást, és most már több mint fél évnél járunk, még ha a köztudatba ez sokkal később is jutott el. Nem hagytam, hogy rám telepedjen a bánat, és sokat segített, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akikkel kiadósakat tudtam és tudok beszélgetni, nevetni. Jól vagyok, túl vagyok a szakításon, és csakis előre nézek, hátra nem” – mesélte a Borsnak az időjós.

Gaal Noemi

Szakításuk után volt párja elmesélte, hogy közös ügyeikről néha még beszélnek, de lezártnak tekintik a kapcsolatukat. Továbbá azt is leszögezte, hogy nem áll a háttérben se harmadik személy, sem eltitkolt probléma, egyszerűen elfáradt a kapcsolat. Talán ennek is köszönhető, hogy Noémi ma már jól van.

„Ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik” – tartja a mondás, amiben van igazság, de ahhoz az kell, hogy higgyünk. Ha szeretnénk, hogy jobb legyen, lesz is mellettünk egy olyan segítő, akár felsőbb erő, ami továbbvisz az úton, nem maradunk magunkra, és a sors mindent elrendez. Valami ilyesmi az én filozófiám” – zárta sorait Gaál Noémi.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.