Fülöp herceg le akarta beszélni Harryt a házasságról
2019-06-19  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Úgy tűnik, Fülöp herceg egyáltalán nem repesett az örömtől, amikor megtudta, hogy unokája, Harry herceg egy amerikai színésznőt szeretne elvenni feleségül, és meg is próbálta őt lebeszélni a frigyről.

Harry herceg

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg cseppet sem volt elragadtatva, amikor számára is világossá vált, hogy unokájának, Harry hercegnek egyre komolyabb szándékai vannak Meghan Markle amerikai színésznővel. A 98 éves edinburgh-i herceg meg is próbált hatni unokájára, ám hiába: Harry herceg tavaly májusban örök hűséget fogadott Meghannak, szerelmük gyümölcse, a kis Arhcie pedig idén májusban jött a világra.

Harry herceg

Úgy tudni, Sussex hercege nagyon közel áll 98 éves nagyapjához, jóllehet az egyáltalán nem örült szíve választottjának. Fülöp korábban is adott már szerelmi tanácsot – ami nem csoda, hisz mostanra már több mint 70 éve él házasságban II. Erzsébet királynővel -, így unokájával is hasonlóan tett: figyelmeztetni próbálta őt Meghan Markle-lel, a Briliáns elmék című sorozat egykori szereplőjével kapcsolatban, és a színésznő ellen is beszélt Harrynek: arra kérte őt, ne vegye feleségül Meghant.

Harry herceg

“Egyesek színésznőkkel járnak, de nem házasodnak össze velük” – mondta Fülöp Harrynek. A Buckingham Palota nem kívánta kommentálni ezt az állítólagos kijelentést.

A sussexi herceg egyébként már kapcsolatuk elején is kiállt Meghan mellett, hiszen számtalan alkalommal illették az egykori színésznőt negatív megjegyzésekkel.

Harry herceg

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.