Fresh Andi újra szerelmes
2018-09-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Amióta a Fresh egyik énekesnője, Gyulai Viki (39) édesanya lett, a másikuknak, Villányi Andreának (36) egyedül kell megállnia a helyét a színpadon. Ám úgy tűnik, a 22 éve alakult együttesnek még mindig van létjogosultsága, Fresh Andi ugyanis elárulta: április óta egyetlen olyan hétvégéje akadt, amikor nem volt koncertje.

– Szerencsére dübörög a retróláz – magyarázta a siker okát Andi, aki két táncossal áll színpadra a fellépéseken. – Zoltán Erika tánciskolájának tanárai járnak velem, olykor egyébként a lánya, Zoé az egyik háttértáncosom.

Az énekesnőnek a nagy pörgés ellenére az utóbbi időben óvatosabban kell élnie, van ugyanis egy örökletes szívbetegsége. Emiatt például muszáj kerülnie a stresszt, s ennek érdekében az énekesnő sok mindenben megváltoztatta az életmódját.

– Megtanultam meditálni, jógázom, próbálom könnyedebben felfogni az életet. Éppen ezért a MasterChef VIP miatt sem izgultam, mert tisztában voltam azzal, hogy maximum egy-két adásig bírom. De így is minden percét imádtam, nagyon nagy élmény volt ezekkel az emberekkel együtt versenyezni – árulta el az énekesnő, aki mással is gyógyítja a szívét mostanában. Több évnyi szingliség után ugyanis újra szerelmes.

– Egy 15 éve tartó barátság alakult át szerelemmé úgy huszonnégy óra alatt. Annyira természetes minden vele, nincsenek kérdések, ami persze, tényleg annak is köszönhető, hogy már nagyon régóta ismerjük egymást – mesélte boldogan Fresh Andi.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.