Főzz és nyerj! – lekvár gyorsan, vidáman
2018-07-09  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

A nyár a zamatos gyümölcsök érésének ideje, ideális alkalom egy finom lekvár elkészítéséhez, ami még sosem volt ennyire szórakoztató, hála a Koronás Befőzőcukornak.

Egy ízletes lekváros kenyér vagy barackízes palacsinta hallatán, esetleg egy krémes-édes sütemény nagyanyáink házi dzsemjétől túlcsordulva – ugye, hogy neked is összefut a nyál a szádban? Mindezektől csupán néhány perc választ el…

– És mi van akkor, ha nincs időm órákig állni a tűzhely mellett? –kérdezhetnéd, jogosan. Még szerencse, hogy a mai rohanó világban akad egy megbízható társ a konyhában, a Koronás Befőzőcukor, amely jelentősen megkönnyíti – és lerövidíti – a főzés folyamatát. Pár-tízperc, és máris kenyérre kenhető a finomság, amivel másokat is kenyérre kenhetsz, nagyanyáink jól bevált, semmihez sem hasonlítható receptjét, ízeit követve.

Persze a képzeleted szabadon szárnyalhat, és a klasszikustól eltérő, különleges ízvilággal is hódíthatsz: próbáld ki, milyen lekvár készíthető egzotikus gyümölcsökből, bazsalikommal, rozmaringgal, vagy épp gyömbérrel fűszerezve! Az azenlekvarom.hu weboldalon csaknem 40 féle lekvár receptje között böngészhetsz, és gyorsan meg is valósíthatod őket az elkészítésüket bemutató videók – és a Koronás Befőzőcukor – segítségével. Emellett lehetőséged van egyedi címkéket is tervezni, melyek még hívogatóbbá teszik az elkészült remekműveket. Ha rákattantál a különlegességekre, kattanj rá az azenlekvarom.hu-ra is!

Az ízek kreálása után pedig játsszunk egy jót és nyerjünk akár egyetlen doboz Koronás Befőzőcukorral. Ha szerencsénk van, megnyerhetjük a heti értékes ajándékok egyikét vagy a fődíjat, egy Fiat 500-ast. A játék részleteiért pedig látogassunk el az azenlekvarom.hu weboldalra.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.