Forró Bence megkérte szerelme kezét
2019-07-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Forró Bence, a Balatoni nyár egyik műsorvezetője egyre többet gondol a családalapításra. A Duna televízió műsorvezetője négy együtt töltött csodás év után, tavaly októberben romantikus körülmények között eljegyezte szerelmét. Az eljegyzést a nyár elején egy lakásvásárlással koronázták meg.

Forro Bence

A lánykérés Szentpéterváron csónakázás közben történt meg, amikor is Forró Bence feltette a nagy kérdést párjának, Flórának. A hölgy azonnal igen mondott, és már a családalapítás is a terveik között szerepel – erről a Lokálnak mesélt a műsorvezető.

„Sűrű hónapok állnak előttem, szeptemberig egy perc nyugtom sem lesz, de ezt egy cseppet sem bánom, jó érzés volt a Balaton-partra visszatérni” – kezdte a lapnak Forró Bence.

Forro Bence

„Nem húszéves fejjel ismerkedtünk meg, így már a kapcsolatunk elején éreztük, hogy ez bizony komoly lesz. Fél év után összebútoroztunk, azóta is együtt élünk, épp nemrégiben költözködtünk. A lánykérés szuperül sikerült, szerintem kellőképp meglepődött. Szentpéterváron béreltem ki egy kis csónakot, amit először túl drágának tartott. Én persze, ragaszkodtam az ötlethez, és utólag már ő is megértette, hogy mire a nagy felhajtás” – emlékezett vissza gyönyörű eljegyzésükre Forró Bence.

Forro Bence

A lakásvásárlás miatt az esküvőt csak jövő évre tervezik, de abban a szerelmes pár már előre megegyezett, hogy egy szűk körű és meghitt ceremónián kötnék össze az életüket. Ezt követően pedig nem is halogatnák tovább a következő lépést, egyből egy babával egészítenék ki a családjukat.

„33 éves vagyok, szeretnék fiatal apuka lenni, így a családalapítás már egyértelműen napirenden van. Két gyermekre vágyunk, egy fiúra és egy lányra, lehetőleg ebben a sorrendben, de persze, csak az a fontos, hogy egészségesek legyenek. Az esküvőszervezést viszont nem kapkodjuk el, szeretnénk a jegyes időszakot is kiélvezni” – árulta el Bence.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.