Fésűs Nelly párja nem hisz a monogámiában
2016-12-06  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Egészen másképp gondolkodik Fésűs Nelly és társa a párkapcsolatról. Vajtó Lajos nem csak a házasságban, de a hűségben sem hisz, míg a színésznő számára elfogadhatatlan a megcsalás.

Fesus Nelly

Idén ősszel múlt öt éve, hogy Fésűs Nelly és Vajtó Lajos egy munkatárgyalás kapcsán megismerkedett, majd egymásba szeretett. Szerelmük gyümölcse a kétéves Zorka. A színésznő – bár szeretné – párja kitartó ellenállása miatt mára már letett róla, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Mindketten túl vannak már egy-egy komoly kapcsolaton, Nelly kilenc évig élt első gyermeke édesapjával, Horváth László táncossal, Vajtónak és Ungár Anikó bűvésznek pedig tizenkét év után váltak el útjaik. Lajos egyszerűen nem hisz a házasság intézményében, ahogyan a mo­nogámiában sem. Legalábbis erre enged következtetni a Csisztu24 című műsorban elejtett néhány megjegyzése.

Fesus Nelly

– A vér nem válik vízzé, szokták mondani. Nyilván ez igaz az én esetemben is. Le­het, azt is mondom, hogy nem hiszek a monogámiában. De az is biztos igaz, hogy az életemnek egy olyan szituációját éltem végig Nellyvel, amit soha nem tudnék elfelejteni, és ami után nehezen tudnék szembenézni önmagammal. Amikor Nelly három színházban dolgozott, mellette egy tévéműsorban szerepelt, az életének egy meglehetősen zsúfolt időszaka volt, a drága édesanyám pedig beteg volt, akkor ő azt kérte, hogy a mamát vigyük haza hozzánk, mert szeretne segíteni az ápolásában – mesélte Csisztu Zsuzsának az ATV-műsor forgatásán.

De bármit gondoljon is Lajos a házasságról és a hűségről, Fésűs Nellynek soha, egy pillanatig sem ingott meg a bizalma vele szemben. Már a kapcsolatuk elején tisztában volt vele, hogy szerelme rajong a női nemért, ugyanakkor azt is tudta, hogy úgy viselkedik velük, mint a múzeumban: mindent a szemnek, semmit a kéznek!

Fesus Nelly

– Lajos abszolút hűséges, nem jöhet olyan nő, aki miatt elhagyná a családját – jelentette ki egyértelműen a színésznő, aki azt elismerte, élete párja valóban híres volt arról, hogy szerette a szép nőket.

– Hat éve vagyunk együtt, ha nem bíznék benne, nem lennék vele. Nálam a megcsalás nem fér bele, ha megtudnám, erősen elgondolkodnék rajta, hogy akarok-e vele lenni – mondta Nelly. Szerettük volna megkérdezni Ungár Anikót is, mit gondol egykori párja monogámiával kapcsolatos véleményéről, de ő nem kívánt hozzászólni a témához.

Forrás: Bors

Szólj hozzá