Férfiügyeiről vallott a Konyhafőnök VIP versenyzője
2018-12-14  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Dr. Panyik Anita először a Survivor szigetén, most pedig a Konyhafőnök VIP-ben versenyez, ám nem hanyagolja el munkáját és rengeteg hobbiját sem.

Dr. Panyik Anitát a Survivor előző szériájából ismerhették meg az emberek, most pedig a Konyhafőnök VIP – A séfek csatájában láthatják a nézők. A munkajogi szakjogászként dolgozó nő nem unatkozik: rengeteg dolgot csinál odaadással, sorra tűzi ki maga elé a célokat, amiket rendszerint el is ér.

„Világéletemben szerettem a kihívásokat, mindig magamat akartam legyőzni” – mondta Antia, amely életfelfogás visszaköszön mind a reality-, mind a főzőshow-ban mutatott elhivatottságból. Nem véletlen, hogy a játékosok többsége őt tartja az egyik legnagyobb ellenfelének.

Ő pedig nem retten meg az extrémebb feladatoktól sem, sőt, kedveli azokat. Ilyen indíttatásból vágott bele az extrém futásba, a szikla- vagy éppen a magashegyi hegymászásba is anno.

A rengeteg hobbi és szenvedély mellett azonban valami hiányzik Anita életéből: mégpedig a szerelem. A jogász immáron két éve egyedülálló, de nem is keresett párt magának, hiszen így is boldognak érzi magát. Most azonban változtatni szeretne.

„Nincs olyan férfi, aki mindezt az aktivitást elviselje, pedig én próbálkoztam, de nem maradtak tartós kapcsolataim. És bár tényleg elégedett és boldog vagyok a mostani életemmel, szeretem a saját társaságomat, de a 2019-es bakancslistám egyik helyére felírtam, hogy fogok magamnak egy vőlegényt” – mesélte a lány a Story magazinnak, majd így zárta gondolatait:

Eddig mindent elértem, amit kitűztem magam elé, ezért biztosan ez is sikerül majd.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.