A férfi, akivel megházasodnál férjnek való vagy csak szeretőnek?
2017-06-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Megismertél egy jóképű férfit, aki minden vágyad kielégíti, de mégsem tudod eldönteni, hogy hosszú távon jó férj válna-e belőle, vagy csupán egy futó kalandra lenne elég?

A nők, különböző élethelyzeteikből kifolyólag, többféle típusú férfit kereshetnek. Van, amikor csak olyan férfi társaságát keresik, akivel eltölthetik a szabadidejüket, és akivel szórakozhatnak. Azonban minden nő életében elérkezik az a pillanat is, amikor már komolyabb párkapcsolatot keresnek, ehhez pedig olyan férfi után néznek, akiben megtalálhatóak mindazon tulajdonságok, melyek alkalmasak lehetnek egy hosszú távú kapcsolatban való megmaradásra.

Alábbi cikkünkben felsorolunk néhány olyan tulajdonságot, amely megkülönbözteti a rövid párkapcsolatra (csak szeretőnek) való férfiakat a hosszú távú párkapcsolatra (férjnek) való férfiaktól.

Milyen az a férfi, aki csak rövid párkapcsolatra jó?

Az olyan férfiak, akik nem gondolják komolyan a párkapcsolatot, általában nagyon izgalmas, kiszámíthatatlan és spontán személyiségek. Ez a férfi típus nem tud stabilitást nyújtani a nők számára, így soha nem tudhatod, hogy mi fog történni a következő pillanatban, hogyan fog hozzád viszonyulni. Ez az a férfi típus, aki mellet rájössz, hogy nincs semmilyen jövőd, viszont mégis nagyon jól érzed magad a társaságában. Néha hidegen viszonyul hozzád, de téged pont ez vonz benne.

Milyen az a férfi, akivel hosszú távú párkapcsolatot tervezhetsz?

Amikor eldöntötted, hogy eleged van már a futó kapcsolatokból és komolyabb párkapcsolatot keresel, olyan férfi után nézel, aki mellett biztonságban érezheted magad. Azt persze nem akarod, hogy kiszámítható és unalmas legyen, azonban mindenképp szükséged lesz stabilitásra. Házasságra mindenképp olyan férfit keress, aki gondot tud viselni a családjáról, aki független, aki tud szeretni, aki anyagi és emocionális stabilitást is tud biztosítani számodra. Olyan férfivel házasodj meg, aki erős és képes döntéseket hozni.

Egy olyan nő, aki eldönti, hogy férjhez megy, nem a szexi pultost keresi, akinek másnap lehet nem is lesz már állása, hanem olyan férfit keres, aki stabil, van egy biztos munkahelye és minden rendben van az életében. Házasságra olyan férfit kell keresni, aki megvalósítja az álmait, érzéki, családcentrikus és felelősségtudatos.

Hogyan tudhatod, hogy megtaláltad az igazit?

A férfi, akivel megismerkedtél, elmúlt már 25 éves, de mégis gyerekesen gondolkodik és eszébe sem jut a családalapítás? Éretlen és nem tudsz számítani rá? Akkor menekülj, nem férjnek való!

Az olyan férfi, aki házasságra való, más tulajdonságokkal rendelkezik. Érett, magabiztos, független, tiszteli önmagát és a körülötte lévő embereket, gondoskodó és anyagilag stabil. Mindezen tulajdonságok pedig alkalmassá teszik őt arra, hogy megfelelő férj és később apa legyen a gyerekeitek számára. Így hát légy résen és találd meg a számodra legmegfelelőbb férfit csupán pár tulajdonságra figyelve.

Szólj hozzá