Félti gyermekeit Vilmos herceg
2017-01-02  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Vilmos herceg egy jótékonysági eseményen beszélt legnagyobb félelmeiről.

Vilmos a Daily Mail beszámolója alapján szenvedélyes hangú beszédében elmesélte, hogy azóta, amióta feleségével, Katalinnal családot alapítottak, retteg attól, hogy egyszer az ő gyermekei is áldozatul esnek annak, ami manapság többmillió fiatalt érint, méghozzá súlyosan, világszerte. Ez pedig nem más, mint az online zaklatás.

„Látom, ahogy lányok evési zavarokkal küzdenek, mert bántják őket, és tizenéves fiúkat, akik az életüket kockáztatják azért, hogy népszerűek legyenek. Szülőként mélységesen meg vagyok rendülve” – fogalmazott Vilmos.

A herceg épp ezért tartja fontosnak, hogy minél több szülő és gyerek figyelmét felhívják arra, hogy az internetes zaklatás bűncselekmény, és online is lehet béntalmaz6ni a gyermekeket, szavakkal.

Nem is olyan rég egy 12 éves fiú halt meg azért, mert önmagát fojtogatta egy internetes kihívás részeként. Rengeteg lány szenved depressziótól, evési zavaroktól, mert megszégyenítik őket a társaik. Nem kevesen emiatt menekülnek az öngyilkosságba is. Az internetes zaklatás megállíthatatlanul terjed.

Épp ezért remek kezdeményezés, hogy Vilmos, aki apaként is aggódik a saját gyermekeiért, arra figyelmeztet mindenkit, hogy tegyenek ez ellen a rossz gyakorlat ellen, és nagyon figyeljenek egymásra, gyermekeikre, hogy minél kevesebb hasonló tragédia történhessen.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá