Feleségül akarták venni Radics Gigit
2018-05-18  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Máris akadnak férfiak, akik bepróbálkoznak Radics Giginél, pedig alig ment híre annak, hogy szakított kedvesével, akivel három és fél évig volt együtt.

Rengetegen szeretnék elnyerni Radics Gigi kegyeit, de az énekesnő ellenáll. Az X-faktor női mentora a Hot magazinnak árulta el, hogy sokan bepróbálkoznak nála, de ezek általában komolytalanok. Gigi pedig élvezi azt, hogy szingli.

– Nem keresem most a szerelmet, jól érzem magam szólóban. Igaz, hogy sok udvarlóm van, de általában interneten keresnek meg. Ezek nekem nem sokat jelentenek. Egy srác például megkeresett a közösségi oldalamon, és azt írta, hogy feleségül akar venni. Én ezen csak mosolyogtam, nem válaszoltam neki – kacagott Radics Gigi, akinek a sok munka közben alig van szabadideje. Az énekesnő azt mondja, a családjával és a barátaival tölti idejét, ha éppen nem dolgozik.

– Nagyszabású koncertem lesz az év végén, amire fel kell készülnöm testileg és lelkileg is. A művész énemnek biztosan jót tesz egy kis szabadság, most csak a zenére és a tehetségkutatóra szeretnék összpontosítani – mondta az X-faktor női mentora.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.