Fél év után szakított Hajdú Péter és barátnője
2019-06-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az elmúlt hónapokban több cikk is megjelent a különböző magazinokban Hajdú Péter és Anna kapcsolatáról. Most úgy tűnik, a rózsaszín köd szertefoszlott, a kapcsolatnak vége.

Hajdu Peter

Anna a Velvet kérdésére el is ismerte: szakítottak Hajdú Péterrel, de ennek okait, részleteit nem mondta el.

Hajdú kora tavasszal a Hot! Magazinnak még arról beszélt, hogy 18 évvel fiatalabb barátnőjével, Annával idén január óta alkotnak egy párt.  “Annáért megérte feladnom a szabadságomat” – mondta akkor a lapnak.

Akkori szavaiban azért benne volt az óvatosság, hiszen mindkettőjüknek volt már olyan kapcsolata, amely szakítással végződött:

“- Pár hónap után nem teszek olyan kijelentéseket, hogy megtaláltam az igazit, vagy hogy Annával akarom leélni az életemet, mert ez nem lenne igaz. Emellett én már egyszer kimondtam másnak ezeket a szavakat. Ez egy friss kapcsolat, természetes, hogy valahol legbelül bizonytalankodunk, hiszen mindketten ütöttük már meg a bokánkat. A jövő ilyen szinten tabu közöttünk, a nyaralásnál tovább nem tervezünk, de ezzel nincs is semmi baj, sőt, legalább megéljük a jelen pillanatot. Nem lennék együtt Annával, ha nem szeretném.” – mondta a Hot-nak áprilisban Hajdú Péter.

Májusban pedig a Story magazinban jelentek meg Anna és Hajdú Péter közös álomnyaralásáról fotók:

Hajdu Peter

Előzőleg, még márciusban egy videón meséltek arról, hogy ismerkedtek meg. Ebből egy tipikus, netes ismerkedés története körvonalazódik ki:

Nos, a Hot!-nak adott korábbi interjúban tettenérhető óvatosságot úgy néz ki, igazolták a történtek: a napokban mindkettejük közösségi oldaláról eltűntek a képek, s most Anna maga erősítette meg a szakítás tényét.

– Nem vagyunk együtt, valóban szakítottunk – erősítette meg szűkszavúan a Blikknek a szétválás tényét Hajdú Péter, de arról már nem szeretett volna beszélni, mi is történt pontosan. Ahogyan Alföldy Anna sem.

– Szeretném, ha minél előbb lecsengene ez a dolog, de annyit azért elmondhatok, egyáltalán nem hirtelen felindulásból történt a szakítás – nyilatkozta a Blikknek a modell.

Hajdu Peter

Pedig egy darabig úgy tűnt, Hajdú Péter Anna mellett végre újra megtalálta a boldogságot, amelyre a válása óta vágyik. Első közös interjújukban mindketten arról meséltek, hogy az első randi után nem voltak abban biztosak, hogy egymásnak vannak teremtve, de ahogy jobban megismerkedtek, rájöttek, hosszú távra is tervezhetnek.

– Láttam, hogy Anna gyönyörű, de el kellett telnie pár hétnek, hogy úgy érezzem, érdemes lenne komolyabban is megpróbálni ezt a kapcsolatot – nyilatkozta még márciusban a Storynak, amelyből az is kiderült, Hajdú annyira komolyan gondolta ezt a kapcsolatot, hogy a gyerekeinek is mesélt Annáról. Ám úgy tűnik, hiába tervezgették együtt a közös jövőt.

Hajdu Peter

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.