Fájdalmas szakításáról vallott Vámos Erika
2019-02-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ismét szingli lett Vámos Erika (44)! A TV2 műsorvezetője nyáron árulta el, hogy ismét rátalált a szerelem Tamás személyében, ám a kapcsolat fél év után zátonyra futott.

A csinos szőke tévésnek időre volt szüksége, hogy feldolgozza a kudarcot, de már tud mesélni az elmúlt bő egy évéről.

– Rengeteg előzmény volt, de az utolsó csepp a pohárban a szenteste volt. Nem titok, hogy Tamásnak az előző házasságából van két gyermeke, így a karácsonyt – talán érthető módon – velük töltötte. Otthon ültem egyedül szenteste, és úgy éreztem, nem akarok többet egyedül karácsonyozni. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, sosem férek majd bele az életébe. Szerettük egymást, de máshogy éltük a mindennapjainkat, mások voltak a céljaink – kezdte lapunknak Erika.

– Teljesen máshogy szocializálódtunk, és negyvenévesen már egyikünk sem fog változni. Muszáj volt ezt a döntést meghoznom, mert az elmúlt hónapokban mindenféle betegség tüneteit produkáltam, a testem már régóta menekülni akart. Máig szinte mindennap beszélünk, nincs bennünk harag. Még mindig szeretjük egymást, nem kizárt, hogy barátok maradunk, de be kellett látnunk, hogy nincs közös jövőnk.

Vámos Erika az elmúlt év elején szakított vőlegényével, Mátéval, miután a férfi megcsalta a műsorvezetőt. Tamás szerelme gyakorlatilag gyógyír volt a sebekre.

– Alig telt el néhány hónap a két kapcsolat között, és utólag jöttem rá, ezt nem szabadott volna – ismerte be a televíziós. – Több időt kellett volna adnom magamnak, hogy elengedjem Mátét. Most két kapcsolatot, két szerelmet kell egyszerre gyászolnom, aminek része az, hogy beszélek róluk.

Erika nagyon szeretné megtalálni a nagy őt.

– Továbbra sem szeretnék örökre egyedül élni, és remélem, egyszer megadatik az is, hogy férjhez megyek! Remélem, hamarosan megtalálom az igazit – jelentette ki Erika.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.