Ezúttal is apás szülésre készülnek Kovács Katalinék
2018-11-17  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A várandós háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin ragaszkodik ahhoz, hogy második gyermekének világra hozatalánál is jelen legyen a férje.

Mint korábban már megírtuk, ismét anyai örömök elé néz a háromszoros olimpiai bajnok, Kovács Katalin. Minden idők legeredményesebb kajakozója másodjára is kislányt hord a szíve alatt, s már a 30. hétben jár, így szépen gömbölyödik a pocakja. A világklasszis elárulta: ezúttal is apás szülésre készül.

– Az első szüléskor határozottan elleneztem, hogy bent legyen, egyedül akartam szembenézni és megküzdeni a fájdalmakkal, de végül megkértem Ádámot, hogy jöjjön be és támogasson. Sokat jelentett, hogy ott volt mellettem, így most már nem is beszéltünk róla, annyira egyértelmű, hogy megint így lesz – mondta a Best magazinnak Kovács Katalin, aki nem bánja, hogy a második gyermeke is kislány lesz.

A Kajakkirálynő azonban harmadik babát nem tervez.

– Nyilván soha ne mondd, hogy soha, de így lesz komplett a családunk: három lány és egy fiú. Nem vagyok már húszéves, hogy könnyedén bevállaljak egy harmadik terhességet – mondta korábban a Story magazinnak a 42 éves kajakozó, aki nem is gondolkodott fiúnévben. Első gyermeke a Luca nevet kapta, második kislánya pedig Júlia lesz majd.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.