Ezért kell gyorsan összeházasodnia Harry-nek és Meghan-nek
2018-03-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az egész világ lázban ég, amióta Harry herceg és Meghan Markle bejelentette az eljegyzését, és kitűzték az esküvő napját.

Mindenki egyre több részletet szeretne megtudni a nagy napról, de sokan elgondolkodtak az esküvő időzítéséről is.

Mint ismeretes, Harry és Meghan 2017. november 27-én jelentették be az eljegyzésüket, és 2018 májusára tervezik a házasságkötést. Sokak szerint a hat hónap nagyon rövid idő, valamilyen eddig eltitkolt ok lehet a háttérben.

Most azonban kiderült milyen megható és szívfájdító oka van annak, hogy ennyire siettetik az esküvőt.

Harry herceget ugyanis nagyon mély érzelmek fűzik nagyapjához, Fülöp herceghez, aki azonban már 96 éves, és mivel az utóbbi időben sokat gyengélkedett, a palota tisztviselői joggal aggódnak az egészségéért. Fülöp herceg most le is mondott a királyi feladatok nagy részéről, Harry pedig sokat át is vett tőle.

Fülöp herceg gyenge egészségi állapotát szem előtt tartva Harry herceg számára tehát nagyon fontos volt, minél hamarabb meglegyen az esküvő, hiszen mindenképpen szeretné, hogy nagypapája láthassa, amint feleségül veszi élete szerelmét.

– Harry szeretné, ha élete nagy napján nagypapája is ott lehetne, egészségesen. – mondta Kate Nicholl királyi szakértő, aki azt is elárulta, hogy Harry esküvője különbözik bátyjáétól: míg Vilmos a Westminsteri apátságban vette feleségül Katalint, addig Harry és Meghan esküvője a kisebb, a csak 800 ember befogadására képes Szent György kápolnában lesz.

– Tudom, hogy 800 ember nem hangzik kevésnek, de a királyi normáknál lényegesen kisebb – magyarázza Kate Nicholl –, ráadásul Windsor nagyon különleges hely Harry herceg számára. Rengeteg időt töltött ott gyermekkorában, amikor iskolába járt, és sok időt töltött ott felnőttként a nagymamájával.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.