Ez már egy igazi párkapcsolat? 5 egyértelmű jel, amiből megtudhatod
2019-09-11  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Érezted már azt, hogy miután megismerkedtél valakivel, és túl voltatok néhány randin, elfogott egyfajta bizonytalanság? Vajon ez már párkapcsolat, vagy csak egy laza kötöttségektől mentes randizgatás? Napjainkban rengeteg lehetőség nyílik az ismerkedésre a hagyományos módszerek kívül az online felületeken is, így sokan több vasat is a tűzben tartanak, és nehezebben köteleződnek el valaki mellett, mert mindig feltűnik egy új és újabb jelölt.

Ebben a zűrzavarban akkor honnan is tudhatod, hogy hányadán is állsz a jelenlegi partnereddel? Az alábbi 5 dolog segíthet helyesen megítélni.

1. Megbeszéltétek

Ez talán nyilvánvalóan hangzik, de sokan igyekeznek elkerülni, hogy színt valljanak az érzelmeikről a partnerük felé. Sokszor a pár egyik tagja sem meri előhozni a témát, inkább várnak, hátha megteszi helyettünk a másik. Ha készen állsz egy vallomásra, akkor ne halogasd. Könnyűnek hangzik, és igazából az is. Ne félj egy esetleges elutasító választól, mert hidd el, jobb az elején tisztázni, semmint kitartani egy olyan ember mellett, aki nem szeret Téged igazán.

Ezt is olvasd el! 8 jel, hogy nem állsz még készen egy komoly kapcsolatra

2. Egyikőtök sem keres már aktívan párt

A párkeresés kezdetén számos randira elmész, míg nem találsz valakit, akitől többet szeretnél egy randevúnál. Ez az a pont, amikor abbahagyod a keresgélést, nem válaszolsz több üzenetre, és nem szervezel már mással randit, csakis vele. Ha tudod, hogy ő is így tesz, akkor ez bizony már egy kapcsolat első lépcsőfoka. Ha viszont fogalmad sincs, hogy a partnered hol tart, és mit gondol Rólad, akkor ideje előhoznod a témát, és nyíltan megkérdezned Tőle.

3. Önmagatokat adjátok egymás előtt

Amikor úgy érzed, hogy a párod előtt nem kell megjátszanod magad, mert úgy fogad el, ahogy és amilyen vagy, az biztató jel. Ha kölcsönösen kényelmesen érzitek magatokat egymás társaságában, bármilyen helyzetben (például még edzés után izzadtan, vagy épp egy nátha közepén is), akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb úton haladtok egy igazi párkapcsolat irányába.

4. Már ismeritek egymás családját és barátait

Sokan csak akkor mutatják be az újdonsült randipartnerüket a közeli ismerőseiknek, amikor már kezdenek komolyra fordulni a dolgok. És ha jobban belegondolunk, ez érthető is, hiszen Te sem szeretnél minden héten másik párral megjelenni a fontosabb családi összejöveteleken. Ezért, ha Ti már túl vagytok a nagy bemutatkozáson, akkor az már egyértelműen egy valódi párkapcsolat.

5. Mindketten elköteleződtetek egymás felé

Sokszor azon kapod magad, hogy az új pároddal közös jövőtökről álmodozol? Hosszútávú terveket szőttök, amelyeket együtt akartok megvalósítani? Akkor már nem is kérdés, hogy ez egy komoly kapcsolat.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.