Ez lesz az idei év 4 legnagyobb fürdőruha trendje
2018-04-15  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Bár még csak most léptünk be a tavaszba, garantáltan te is azon töröd a fejed, hogy milyen fürdőruhát válassz majd a strandszezonra. A Women`Secretnek köszönhetően megtudtuk, hogy az idei év a különleges szabásokról és a romantikus elemekről szól majd: 2018-ban a masniké, a fodroké, az aszimmetrikus felsőrészeke és a braletteké a főszerep!

Fodrok

Az idei nyár a romantikus fazonok rajongóinak kedvez: az élénk színű fürdőruhákat a bájos fodrozások teszik még kifinomultabbá. A felsőrészek optikailag előnyös szabásának köszönhetően kihangsúlyozzák a dekoltázst, így garantáltan rád szegeződik majd minden tekintet a strandon!

Gyűrűk

Ha inkább az elegancia híve vagy, a gyűrűkkel díszített fazont ajánljuk neked. A trikinik esetében izgalmas és szuper szexi kivágásokat eredményez, ha a felső- és alsórészeket csak egy karika rögzíti, de a bikinik rajongói is izgalmas pántkombinációs verziókat találhatnak.

Masnik

Ki mondta, hogy csak a kislányok hordhatnak masnit? A szezon kulcselemei között szerepelnek ezek a bájos darabok, amelyek egyaránt feldobhatják a pántrészeket vagy az alsót. Ezek a fürdőruhák remekül kihangsúlyozzák a formás idomokat, míg az apró motívumokkal elterelik a figyelmet a problémásabb részekről.

Félvállas megoldások

Visszatért a retró, és még sosem volt ilyen szexis! Az egypántos fürdőruhákat az egyedi csomózások és kivágások tesznek még különlegesebbé. A függőleges csíkozásnak és a szűkített szabásnak köszönhetően nem csak vagány, de optikailag is rendkívül előnyös ez a fazon.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.