Ez inspirálhatta Meghan Marklet gyermeke névadásakor
2019-05-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Meghan Markle rengeteget mesélt barátainak egy keverék macskáról: a négylábút az édesanyja, Doria Ragland fogadta be, majd Archie-nak nevezték el. A brit sajtó most azt latolgatja, Meghan hercegné és Harry herceg nemrégiben született fia miatta kaphatta-e az Archie nevet.

Meghan Markle

– Doria befogadta Archie-t, a macska pedig fontos részévé vált a családjuknak. Meghan imádott vele játszani, mindig róla áradozott a barátainak. Nem meglepő, hogy a babájának is az Archie nevet adta, hiszen imádta azt a cicát – mesélte a hercegné egyik régi barátja a The Sunnak. A lap információi szerint a házi kedvenc Meghan egyetemista évei alatt pusztult el.

Meghan Markle

Egy másik bennfentes szerint azonban a hercegnét sokkal inkább a híres amerikai képregény, az Archie inspirálhatta. Meghan ugyanis nagy gyűjtő hírében állt, közös hobbijuk volt ez az édesapjával, Thomas Markle-lel.

– Ez egy jelzés lehet az apjának. Ez volt ugyanis az ő kis közös hobbijuk: Thomas többször lepte meg őt klasszikus lapszámokkal, volt neki belőlük vagy száz. Talán így akarja felvenni a kapcsolatot az apjával azok után, ami történt – mondta a bennfentes a lapnak, utalva arra, hogy a hercegné az esküvője óta nem beszél édesapjával.

Meghan Markle

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.