Exkluzív részletek derültek ki Liptai Claudiáék mesés lagzijáról
2018-06-14  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Elérkezett a nap, amikor még több kulisszatitkot tudhatunk meg Liptai Claudia csodálatos lagzijáról.

A műsorvezetőnő és szerelme, Pataki Ádám a Story magazinnak adtak exkluzív interjút, amelyben elárulták a lagzi részleteit. A lakodalmat egy sarlóspusztai lovastanyán rendezték, ám kezdetben nagy volt az aggodalom, mivel özönvízszerű eső sújtotta a tanyát, emiatt pedig majdnem le kellett fújni az egész esküvőt.

„A teljes összeomlás szélén álltam. Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon. Ültem a faházban, ahová hirtelen becsapott egy villám. Fülsüketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók” – mondta a lapnak Claudia, majd így folytatta: „Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt az a reggel, hogy még az is felmerült, le kell mondjunk mindent.”

A nagy riadalom ellenére párja, Ádám mégis higgadt tudott maradni, és meg tudta nyugtatni Claudiát. Bár reggelre az esőfelhők elvonultak, a szervezők nem akartak kockáztatni, így végül egy fedett helyen rendezték meg az esküvőt. A ceremóniamester pedig nem mást volt, mint a tévéből ismert Simicz Sándor.

A mennyegzőt megelőzően Claudiát két órán át sminkelték, hogy minden tökéletes legyen. A sok készülődés meg is hozta a várt hatást, mivel Ádámnak a szava is elállt, mikor megpillantotta Claudiát, aki a Csillagok háborúja zenéjére indult el a kisbuszból kilépve Ádám felé.

– Hogy melyik volt számomra az esküvő legemlékezetesebb pillanata? Mindenképpen az, amikor megpillantottam Claut menyasszonyi ruhában. Sem őt, sem pedig a koszorúslányokat nem láttam korábban, így mindenki lenyűgözött. Szándékosan nem tekintettem korábban felé, tudtam, hogy a zene melyik részénél kell odapillantanom. Tényleg fantasztikus volt a pillanat, amikor megláttam azt a nőt, aki papíron ugyan már a feleségem, de most a hozzánk legközelebb álló emberek előtt is elvehetem őt – mondta Ádám.

A koszorúslányok Ádám első házasságából született ikrei, Gréta és Anna voltak, illetve Claudia lánya, Panka és a legjobb barátnője. Claudiának már évekkel ezelőtt búcsút kellett vennie édesapjától, így őt egyik barátnőjének édesapja kísérte oda szerelméhez.

Majd a ceremóniamester következett, aki a Csillagok háborúja című fimből idézett, miközben elmondta köszöntőjét, majd arra kérte a párost, hogy mondják el szerelmi vallomásukat. Ádám kedvenc dalszövegeiből állított össze egy beszédet, amely tartalmazta Cserháti Zsuzsa, a Back II Black és Éliás Junior nótáinak mondatait is. A boldog férj vallomását mindenki megkönnyezte, de talán a legjobban Claudia, akinek síró arcát meglátva Ádám is elérzékenyült, így a beszédét már remegő hangon fejezte be.

Ádám feladta a leckét szívbemarkoló beszédével, majd Claudia következett, aki az Aranyhaj és a nagy gubanc című meséből énekelt el egy nótát kedvesének, ami állítása szerint pontosan róla szól, illetve elárulta, nem gondolta volna, hogy egyszer még rátalál élete szerelmére.

„Sok esélyt nem adtam neki három évvel ezelőtt, hogy lesz még egy férfi, aki mellett azt érzem majd mindennap, hogy úristen, milyen szerencsés vagyok” – mondta boldogan Claudia.

Az eredeti terv szerint kisfiuk, Marci vitte volna oda nekik a gyűrűket, de végül úgy döntöttek, nem akarnak azon izgulni, vajon odatalál-e, inkább hagyták, hogy azt csinálja, amit csak szeretne és ne legyenek kötelezettségei.

A lagzin családtagjaik és barátaik mellett hírességek is ott voltak, többek között Ábel Anita, Till Attila, Dobó Kata, Csonka András és Risztov Éva, akinek még a menyasszonyi csokrot is sikerült elkapnia. Vajon a következő sztárlagzi már az övé lesz?

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.