Eugénia hercegnő férjhez ment
2018-10-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Idén igencsak el vagyunk kényeztetve királyi esküvőkkel, hiszen Meghan Markle és Harry herceg tavaszi menyegzője után Eugénia yorki hercegnő is férjhez ment szíve választottjához október 12-én.

A hercegnő tett róla, hogy az év esküvői között emlegessék az övét, a gonosz pletykák szerint feltett szándéka volt, hogy Meghan Markle és Harry herceg esküvőjét is felülmúlja szervezésben, meghívott listájában és a ruhában is.

Az esküvőre ugyanott került sor, mint Meghan Markle és Harry hercegé, a Windsorban található Szent György kápolnában:

Nos, mivel Meghan egy igencsak visszafogott, ám annál elegánsabb Givenchy kreációban ment férjhez, Eugéniának igazából nem volt nehéz dolga. A hercegnő egy meseszép Peter Pilotto ruhában vonult az oltár elé, a vállra ejtett V-kivágású dekoltázs modern nő látszatát keltette, aki még a fátyolról is lemondott, hátulról viszont a gazdag, hímzett szatén uszállyal olyan volt, akárcsak egy mesebeli királylány.

Eugénia yorki hercegnő kimondja a boldogító igent Jack Brooksbank üzletembernek, akit 7 évvel ezelőtt egy svájci síelés alkalmával ismert meg (Brooksbank jelenleg George Clooney és Rande Gerber közös tequilamárkájának, a Casamigosnak az európai menedzsere).

Eugénia a családi ékszerek közül a smaragdköves gyémántdiadémot viselte, ami 1919 óta van a királyi család tulajdonában. Az Anyakirálynő Margaret Greville előkelőségtől kapta még annak idején, aki Mária királynővel volt szoros barátságban. Erzsébet megörökölte ezt a darabot további ékszerek társaságában, amikor édesanyja 2002-ben elhunyt, így került a saját kollekciójába. Be kell látnunk, hogy kitűnő választás volt a Greville Smaragd Kokoshnik tiaraként emlegetett fejdísz Eugénia részéről.

Forrás: Glamouronline

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.