Erzsébet királynő meghívta karácsonyra Meghan Markle édesanyját
2018-11-05  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Meghan Markle édesanyját, Doria Raglandot meghívták, hogy töltse a karácsonyt a királyi családdal. Katalin rokonságának soha nem ajánlottak fel hasonlót.

Az angol királynő megkérte a 62 éves asszonyt, hogy töltse velük a karácsonyt. Ezzel a gesztussal szeretné kifejezni a tiszteletét Meghan hercegné iránt – írja a Daily Mail. Doria volt az egyetlen a hercegné rokonai közül, aki megjelent az esküvőn, ezen kívül szeptemberben csatlakozott Meghanhoz és Harryhez egy fogadáson a Kensington-palota kertjében.

A meghívás azért is meglepő, mert a Middleton családból senkit nem hívtak meg, hogy töltse az ünnepet a királyi család nortfolki birtokán. Katalin családja is részt vett a karácsonyi misén a királyi családdal, de aztán máshol folytatták az ünneplést. A királynő mostani döntésénél figyelembe vette, hogy Meghan-nek Katalinnal ellentétben az anyján kívül nincs más rokona Angliában.

Doria most rendkívül népszerűnek számít, mert méltósággal tűrte a hercegi esküvő előtti családi drámát. Meghan Markle apja egészségügyi problémára hivatkozva kihúzta magát az esküvő alól, mindössze pár nappal a nagy nap előtt. Később kiderült, hogy a fotók, amiket “lesifotósok” készítettek róla, mind beállított képek voltak. A férfi azóta elnézést kért a hercegi pártól, és állítja, hogy nem pénzért készíttette a fotókat, hanem azért, hogy javítson az imidzsén.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.