Epres Panni elmesélte, hogyan ismerte meg a szerelmét
2019-05-16  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Mindössze 16 éves volt Panni, amikor megismerte későbbi férjét – ám a kapcsolatuk nem alakult ilyen egyszerűen, hiszen hosszú évekig nélkülözniük kellett egymást, amíg a sportoló Rómában játszott.

Epres Panni

Egy romantikus regényhez hasonlít Epres Panni és Benedek Tibor története. A sztárpár nagyon fiatalon ismerkedett meg, egy véletlennek köszönhetően.

“Anyukámat kísértem el évfolyam-találkozóra, unatkoztam, bolyongani kezdtem az épületben” – kezdte a Nők Lapjának a modell, aki egyszer csak benyitott az Állatorvosi Egyetem tornatermébe. Ekkor találta magát szembe a csodálkozó, húszéves Benedek Tiborral.

Zavaromban elkezdtem dobálni. Aztán beszélgettünk, elmondtam, hogy kosarazom, ő meg, hogy vízilabdázik. Így kezdődött – mesélte.

Epres Panni

Panni nem is sejtette, hogy a fiatal fiú, aki elrabolta a szívét, már a válogatott tagja – már csak azért sem, mert be sem mutatkoztak egymásnak. Megbeszélték, hogy egy hét múlva ugyanott találkoznak, de az időjárás miatt végül ez még egy hetet csúszott. Akkor azonban Tibor helyett csak az öccsét találta ott, neki hagyta ott a nevét és a címét, majd hazament Gödöllőre.

„Tibor másnap este becsöngetett hozzánk. Hajnalig beszélgettünk, a végén odaadta a telefonszámát, hogy majd hívjam föl. Mondtam, hogy jó, de kit keressek? Akkor bemutatkoztunk egymásnak” – mondta Panni.

A pimasz Tibor aztán Rómában játszott éveken keresztül, így a kapcsolatuk hamarosan megszakadt, ám nem örökre.

„Tibor Olaszországban vízilabdázott, én egy évig még itthon voltam, repkedtem hozzá, aztán meg onnan repkedtem a munkáimra.”

Epres Panni

Később aztán, amikor egy-egy hosszabb kapcsolat után újra összefutottak Pesten, már tudták: többé nem engedik el egymást.

„Már láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett, azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt…” – mondta a már kétgyermekes anyuka, aki azóta is boldogan él a férjével.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.