Ennyibe került Vasvári Vivien amerikai szülése
2018-05-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben sztárja bő két hete adott életet a kis Fecsónak, most pedig a kulisszák mögé is betekintést engedett: ilyen egy luxusszülés Amerikában.

Vivien a hot!-nak árulta el, miért Miami és az amerikai szülés mellett döntöttek. „Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányai teljes költségét amíg iskolás, és rengeteg kiváltságot-támogatást kap ezen felül, sőt, így még elnök is lehet” – magyarázta a büszke anyuka.

A szülés persze, nem volt éppen olcsó mulatság: a szülészorvos, a kórházi ottlét, a privát szoba, a gyermekorvos, az oltások és egyebek átszámítva tízmillió forintba kerülhettek a lap szerint!

„Otthon egy átlagember is kifizet félmilliót egy szülésért, mert a legjobbat akarja a gyermekének. Ráadásul korábban majdnem ráfáztam, az egyik kórházban egy sima cisztaműtét miatt ki akarták venni a petefészkemet is, a magánintézményben pedig megmentették. Most nem kockáztattam. Egyébként is egy normális babakocsi is nyolcszázezernél kezdődik” – ecsetelte Vivien.

A szülés egyébként másfél óra alatt, érzéstelenítés nélkül, természetes úton zajlott le. Apás szülés volt, Fecsó közben végig videózott. Az anyuka szerint a szülőszobája tökéletes volt, bár külsőre nem felső kategóriás, de nem is ezt tartotta lényegesnek.

A család egyébként már nem sokáig időzik Miamiban, május végén utaznak haza, majd kezdenek el készülődni az esküvőre.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.