Ennyibe kerülhet Liptai Claudia esküvője
2018-06-07  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Egyre csak közeleg Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője, ami szinte garantáltan az év egyik legnagyobb bulija lesz.

Bár Claudia nem esett túlzásokba az esküvő szervezésekor, a 120 vendéget számláló lakodalom bizony költséges lesz majd. A Ripost információi szerint 6 millió forintra is rúghat a számla, hiszen tele lesz a hely magyar hírességekkel, akik nem csak enni és inni, de bulizni is szeretnek hajnalig.

Claudiának ez lesz az első igazi lakodalma, annak idején Gesztesi Károlyhoz egy meglepetés lakodalomban ment hozzá. Bár az esküvőről eddig alig szivárgott ki információ, de a lap megkereste a szervezőt, aki elmondta, mire kell számítiania annak, aki hasonló lagzit akar.

A szervező elmondta, ha ilyen budapesti kúriát szeretnénk, mint Liptaiék, akkor az vendégenként 30 ezer forintba kerül, tehát hárommillió forintról indulnak. A vacsora fejenként 17 ezer forintra rúg, így ilyen árral kell kalkulálni, ha igényes, de nem hivalkodó falatokat akar az ember. A biztonsági szakemberek, a ceremóniamester, a zenekarok mind-mind komoly pénzekbe kerülhetnek, sőt, az esküvői torta is költséges lehet, bár ennél az esküvőnél ez pont nem okoz majd gondot, hiszen Pataki Ádám cukrászmester a vőlegény. Egy jobb fotós és videós csapat is elkérhet negyedmillió forintot, így összességében minimum 6 millióval kell számolni egy ilyen kaliberű esküvőnél – írja a Ripost.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.