ÉNB Alexa kitálalt 26 évvel idősebb párjáról
2018-06-23  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Őszintén beszélt 26 évvel idősebb párjával való kapcsolatáról és a mindennapjaiba beépülő spirituális életmódról Koholák Alexandra.

Koholák Alexandra egy 26 évvel idősebb férfi mellett talált rá a boldogságra. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője a Mokkában beszélt az 56 éves Balázzsal való kapcsolatáról, s arról, hogy párja révén ismerkedett meg a spirituális életmóddal, ami mára már a mindennapjai részévé vált.

– Alapvetően én nyitottam. Neki volt egy felesége, az Andi, aki négy évvel ezelőtt itthagyta, és ő addig nem nyitott senki felé. A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. […] Láttam, hogy a többiek már régen mással foglalkoznak, és én még mindig őt néztem. Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. […] Mondhatni, hogy én udvaroltam – mesélte Alexa, hozzátéve: Balázs akkor nem tudott a vallomással mit kezdeni. Párja gyermekeivel azonban nagyon jó viszonyban van.

– Nagyon jó viszonyban vagyunk, és szerintem mindenki el tudott fogadni – árulta el Alexa. – Mindig is bennem volt ez az anyáskodó szerep, amit most igazából kiélhetek. Szerintem az összes fiával nagyon jó viszonyt ápolok – mondta a Mokkában Koholák Alexandra, akit sokan támadtak, mióta beismerte, hogy idősebb párja van. Többen úgy vélik, a spirituális életmód miatt agymosáson ment át.

– Nekem nagyon sokan mondták azt, hogy biztos valami agymosáson mentem keresztül, pedig ez nem így van. Egyszerűen másképp gondolok különböző dolgokra. […] Hiszek abban, hogy az élet olyan, mint egy akadálypálya. Ha elérsz egy szintet, kapsz egy bónuszt – mondta Alexa, aki migrénjei miatt fordult Balázshoz, aki most is a tanítója.

– Úgy jelentkeztem hozzá, hogy folyamatosan migrénem volt. Nem tudtam, mi a bajom, nem találtam a helyemet, boldogtalan voltam. […] Úgy éreztem, valami hiányzik – árulta el Alexa, hozzáéve: ő hisz abban, hogy egy magasabb rendű célért született ide. Elmondása szerint a munka és az állandó mókuskerék nem hozhat boldogságot.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.