Emma Watson ismét randizik
2018-03-09  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Emma Watson mindig is diszkréten kezelte szerelmi életét, azonban a mindenre elszánt rajongókat semmi sem állíthatja meg: egyesek szerint a színésznő ismét randizik valakivel, aki nem más, mint a Glee sztárja, Chord Overstreet.

A pletyka alapját képezi, hogy a két sztár közösen szórakozott egy koncerten még februárban, most pedig a Vanity Fair-féle Oscar afterpartiról távoztak együtt. Oké, ez valójában még mit sem jelent, az is elképzelhető, hogy szimplán csak jó barátságot ápol a két színész, mi azért titokban reménykedünk, hogy valóban izzik a levegő kettőjük között. Hiszen csak elég ránézni, Chord maga a megtestesült sárm:

A színésznő korábbi románca tavaly ért véget William Mack Knighttal két év után, és Emma már akkor is kifejtette, hogy szeretné távol tartani szerelmi életét a médiától. Ennek alapján jogosan feltételezhetjük, hogy amennyiben valóban van valami Emma és Chord között, a színésznő nem köti az orrunkra a románcot, és az igazat megvallva, valószínűleg tényleg csak pozitívan hathat egy bimbódzó kapcsolatra ez a stratégia. Mi mindenesetre szurkolunk nekik, hiszen szuper menő párost alkotnának!

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.