Elvette szerelmét a Virtuózok vietnami Kukorica Jancsija
2019-04-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokan hatódtak meg, amikor Ninh Đức Hoàng Long (27) a Virtuózok 4. szériájában János vitéz, illetve Kukorica Jancsi dalát elénekelte, de a vietnami származású énekesre a valóságban is révbe ért. Otthoni szerelme Magyarországra is követte, és itt tartották meg az első esküvőjüket. A nyár folyamán másodjára is kimondják a boldogító igent a vietnami rokonsággal.

Terezával kilenc éve, egyetemista korunkban ismerkedtünk meg, és hamar kiszúrtam magamnak, mert az albérleteink hálószobái pont szemközt voltak – magyarázta a Best riportjában Ninh Đức Hoàng Long, aki hat éve települt át Magyarországra, mert úgy érezte, itt nagyobb eséllyel lehet operaénekes belőle. Időközben a magyar állampolgári esküt is letette.

Ekkor, hosszabb ideig nélkülözniük kellett egymást, majd Tereza is Magyarországra érkezett, és a kecskeméti Kodály Intézetben folytatta tanulmányait, de időközben felköltözött Budapestre. – Egészen pici gyerekeknek tanít zenét, ami remélem, hamarosan nálunk is aktuálissá válik. Jöhet a baba! – áradozott Ninh Long, aki Vietnamban egyházi esküvőn is nőül veszi Terezát. Mivel felesége katolikus vallású, Ninh Long úgy döntött, maga is felveszi ezt a vallást, ezért még az egyházi esküvő előtt meg fog keresztelkedni.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.