Eljegyezte kedvese Hódi Pamelát
2019-09-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Eljegyezte kedvese Hódi Pamelát, aki a romantikus lánykérésről egy megható fotót is közzé tett az Instagram-oldalán. Pamela csak annyit fűzött hozzá, hogy „IGEN”.

Hodi Pamela

A csinos modell-üzletasszony az Instagram-oldalán számolt be rajongóinak arról, hogy labdarúgó kedvese, Tóth Bence eljegyezte őt utazásuk során, nem sokkal azután pedig a jegygyűrűjét is megmutatta.

Hodi Pamela

Földöntúli boldogságukról szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában meséltek részletesebben.

Mint kiderült, Hódi Pamela megérezte, mire készül párja, korábban már álmodott is vele. Arra azonban nem gondolt, hogy pont az utazásuk első napján sor kerül erre. Tóth Bence – aki ezzel alaposan keresztülhúzta Pamela számításait – már régóta tervezte, hogy megkéri kedvese kezét, de elmondása szerint nem gondolta volna, hogy ennyire fog izgulni: bár jól kitervelte, mit mond, a nagy pillanatban annyira zavarba jött, hogy először nem jött ki szó a torkán.

A Mokkában az is kiderült, hogy az esküvőt jövő nyárra tervezik. Hódi Pamela aztán a műsor végén azt is elmondta, az, hogy gyermeke apja, Berki Krisztián mit gondol erről, nem igazán érdekli őket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.